Dansshow Nicole 2019 was 1 groot feest

Dansshow Nicole 2019 was 1 groot feest


Geplaatst op: 24 juni 2019

Afgelopen zondag waren er 2 eindshows van Dansschool Nicole in het prachtige theater van de Studio’s Aalsmeer. Het was een extra lang seizoen, waarin de dansschool heel veel nieuwe dingen heeft toegevoegd, zoals nieuwe vakdocenten, extra wedstrijdgroepen, een kinderselectiegroep en veel meer samenwerking tussen verschillende dansgroepen. En dat was duidelijk terug te zien tijdens de shows: wat een enorm hoog niveau!
De show werd geopend door alle selectiegroepen (vanaf 12 jaar) en de showgroep. Deze opening werd dit jaar gemaakt door de nieuwste (mannelijke) vakdocent van de dansschool, Rik Vollebregt. Het spetterde echt van echt podium af!

Daarna kwamen er heel enthousiaste kindergroepen voorbij met veel afwisseling in de muziek: een Blues Brothers mix (een samenwerking tussen 3 groepen), de allerjongsten met Shake it Off, het stoere Break The Rules en nog veel meer gave streetdance nummers.

De tweede helft werd spetterend geopend met een remix van Destiny’s Child gevolgd door de wedstrijdmix met alle wedstrijdgroepen en de nieuwste selectiegroep de Ministars. In deze mix was goed te zien, waarom er dit seizoen zoveel prijzen zijn gewonnen met de verschillende wedstrijden waar ze aan mee hebben gedaan! Een aanwinst voor de dansschool!

Met Wit Licht was de zaal erg onder de indruk. Vakdocent Kimberley van Welzen en haar groep liet even zien wat de dansschool ook in huis heeft: een prachtige moderne choreo met liften, sprongen en veel techniek. Daarnaast werden bij elk nummer, de enorme LED-schermen achter de danseressen live bediend door VJ Fleur. Een enorm spektakel!

De show werd afgesloten met een gave remix van Arcade. Een blauwe golf van alle leerlingen vulde het podium en gingen nog 1 keer helemaal uit hun dak.

Het was een zeer afwisselende show, waarin streetdance, modern, hiphop, show en wedstrijddans een perfecte mix waren en lieten zien waar Dansschool Nicole als allround dansschool goed in is. Maar ook het enthousiasme, de sfeer en vooral het plezier in het dansen met elkaar was enorm voelbaar, zowel voor als achter de schermen. Een prachtige prestatie van docenten, leerlingen en iedereen die hierbij zijn of haar steentje heeft bijgedragen! Op naar het volgende seizoen!

Mocht je het leuk vinden om een les bij Dansschool Nicole te volgen, kijk dan op de website www.showballetnicole.nl voor meer info of doe mee tijdens onze Open Lesweek mee aan het begin van het nieuwe seizoen. En volg ons op Facebook en Instagram!

Laatst bewerkt op: 24 juni 2019 10:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansshow Nicole 2019 was 1 groot feest

Afgelopen zondag waren er 2 eindshows van Dansschool Nicole in het prachtige theater van de Studio’s Aalsmeer. Het was een extra lang seizoen, waarin de dansschool heel veel nieuwe dingen heeft toegevoegd, zoals nieuwe vakdocenten, extra wedstrijdgroepen, een kinderselectiegroep en veel meer samenwerking tussen verschillende dansgroepen. En dat was duidelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: