Overwinning Argon Dames 1

Geplaatst op: 4 oktober 2011

Na een moeizaam begin van de wedstrijd en waardoor de Argon dames tegen een 1-0 achterstand aankeken, begon het steeds beter te draaien en lukte het om voor de rust de stand gelijk te trekken: Sanne scoorde de 1-1. Na rust gingen de Argon dames weer goed van start en verrichte Nicole een aantal goede reddingen en kregen de dames zelfs kansen om de score te verhogen. Het duurde echter tot 10 minuten voor tijd voordat de beloning kwam en Sanne haar 2e doelpunt maakte en de Argon dames zo de 1e overwinning binnenhaalden. Dit smaakt naar meer en dat kan a.s. zondag 9 oktober om 14.30 uur al een vervolg krijgen als de dames de 1e thuiswedstrijd spelen op het sportpark aan de Hoofdweg tegen FIT dames 2. KOMT ALLEN !!

Na een ´valse start´ op 11 september bij OSV in Amsterdam Noord (13-0 verlies) is vandaag de 1e overwinning behaald ook in Amsterdam Noord: de dames van De Volewijckers viel dit lot ten deel zodat Argon won met 1-2. Na een moeizaam begin van de wedstrijd en waardoor de Argon … Lees meer »