Vinkefest 2023

Overwinning Argon Dames 1


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Na een ´valse start´ op 11 september bij OSV in Amsterdam Noord (13-0 verlies) is vandaag de 1e overwinning behaald ook in Amsterdam Noord: de dames van De Volewijckers viel dit lot ten deel zodat Argon won met 1-2.

Na een moeizaam begin van de wedstrijd en waardoor de Argon dames tegen een 1-0 achterstand aankeken, begon het steeds beter te draaien en lukte het om voor de rust de stand gelijk te trekken: Sanne scoorde de 1-1. Na rust gingen de Argon dames weer goed van start en verrichte Nicole een aantal goede reddingen en kregen de dames zelfs kansen om de score te verhogen. Het duurde echter tot 10 minuten voor tijd voordat de beloning kwam en Sanne haar 2e doelpunt maakte en de Argon dames zo de 1e overwinning binnenhaalden. Dit smaakt naar meer en dat kan a.s. zondag 9 oktober om 14.30 uur al een vervolg krijgen als de dames de 1e thuiswedstrijd spelen op het sportpark aan de Hoofdweg tegen FIT dames 2. KOMT ALLEN !!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overwinning Argon Dames 1

Na een ´valse start´ op 11 september bij OSV in Amsterdam Noord (13-0 verlies) is vandaag de 1e overwinning behaald ook in Amsterdam Noord: de dames van De Volewijckers viel dit lot ten deel zodat Argon won met 1-2. Na een moeizaam begin van de wedstrijd en waardoor de Argon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: