VLC

Meisjes gezocht voor damesvoetbal Hertha Vinkeveen


Geplaatst op: 4 oktober 2011

De afdeling damesvoetbal van Hertha in Vinkeveen is naarstig op zoek naar meisjes en jonge dames. Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland.

Hertha heeft sinds een aantal jaar ook meisjesteams. Sinds dit jaar is er voor elke leeftijdsklasse een team. Hertha zit dus in de lift, maar kan altijd meisjes of jonge dames gebruiken, die graag willen voetballen. Hertha is een prima club op een mooie locatie in Vinkeveen met 6 speelvelden. Hertha heeft een goed en stabiel hoofd- en jeugdbestuur en een gedegen beleid. Je komt dus in een warm nest. Wij zoeken meisjes en jonge dames in de leeftijdscategorie vanaf 6 t/m 18 jaar die er plezier in hebben om te voetballen. Met name de oudere meisjesteams zitten op jou te wachten! Ben je tussen de 12 en 18 jaar, dan ben je meer dan welkom. Kijk op de internetsite van Hertha onder het kopje meidenvoetbal en je komt bij de juiste personen terecht.
www.hertha.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisjes gezocht voor damesvoetbal Hertha Vinkeveen

De afdeling damesvoetbal van Hertha in Vinkeveen is naarstig op zoek naar meisjes en jonge dames. Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland. Hertha heeft sinds een aantal jaar ook meisjesteams. Sinds dit jaar is er voor elke leeftijdsklasse een team. Hertha zit dus in de lift, maar kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: