Vinkefest 2023

Zaterdag autocross Waverveen


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Zaterdag 8 oktober a.s. vindt de Autocross Waverveen plaats. De AutoCrossVereniging Rang Pang organiseert de cross op de Botsholsedwarsweg. Via borden langs de N201 staat dit aangegeven. Er nemen verschillende spectaculaire autocrossklasses deel, waaronder de snelle jongens, kevers en sprinters. Ook de grote Nederlandse-NK rijders verschijnen aan de start. Er wordt gestart in de Junior Klasse, Standaard 1400cc Klasse; Standaard 2000cc KNAF Klasse; Standaard 2000cc Rang-Pang Klasse; Vrije Standaard Klasse; Kever Klasse en de Sprint 2000cc Klasse.

De cross is mede tot stand gekomen door de gemeenteraad De Ronde Venen en Rein Kroon van de CDA. Het afsleepmateriaal wordt beschikbaar gesteld door twee lokale bedrijven; loonbedrijf Straathof aan de Tienboerenweg en Paul Zaal machineverhuur Waverveen. Als echt lokale rijder zal Dennis Zaal met zijn sprinter aan de start staan. De organisatie hoopt op een mooie dag met veel publiek. Iedereen is welkom.

Toegang:
kinderen tot 6 jaar gratis. 6-12 jaar vier euro, 12 jaar en ouder: 12 jaar en ouder acht euro. Parkeren gratis!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag autocross Waverveen

Zaterdag 8 oktober a.s. vindt de Autocross Waverveen plaats. De AutoCrossVereniging Rang Pang organiseert de cross op de Botsholsedwarsweg. Via borden langs de N201 staat dit aangegeven. Er nemen verschillende spectaculaire autocrossklasses deel, waaronder de snelle jongens, kevers en sprinters. Ook de grote Nederlandse-NK rijders verschijnen aan de start. Er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: