001- Uithoorn
DownTown Radio in Ophelia groot feest

DownTown Radio in Ophelia groot feest


Geplaatst op: 26 juni 2019

Afgelopen 22 juni vond de derde editie plaats van DownTown Ophelia en Radio Aalsmeer was er weer live bij. Met diverse reportages over - en interviews met de betrokkenen. Dennis Wijnhout stond de hele dag in het Glazen Huis om verzoekplaatjes te noteren. Deze hoort u volgende week op zaterdag 6 juli in DownTown Radio tussen 13.00 en 15.00 uur. De uitzending van afgelopen zaterdag is terug te vinden via radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.
 
‘Echt Esther’ over Instagram
Een waarde van 715 miljoen dollar. Meer dan 100 miljoen gebruikers, waarvan 67% onder de 34 jaar. En meer dan 4 miljard foto’s online. Instagram is hot en happening! Niet verrassend dat steeds meer social media marketeers de waarde ervan inzien. Donderdag zitten Sabine Joore, Barbara Salem en Chantal Ho-A-Hing aan tafel om te praten over zij het zelf gebruiken en bedrijven van advies voorzien. Barbara is fotograaf en startte samen met Chantal de kidinfluencers Kurls Instagram pagina. Chantal heeft een eigen marketingbureau BrownishBlue, Sabine helpt via haar specialisatie marketing communicatie bij Sylt Support veel bedrijven met Social Media. Benieuwd naar hun adviezen? Donderdag om 19.00 op de radio.
 
‘Let’s Go’
Aanstaande vrijdag is er een nieuwe Let's Go op Radio Aalsmeer. Laurens en Jonas gaan het onder andere hebben over de Junior Pramenrace die aankomende zaterdag weer plaatsvindt. Mieke Keessen komt daar alles over vertellen en ze komt ook een ''geheime opdracht'' bekend maken. Wat dat is? Dat hoor je vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur op Radio Aalsmeer.
 
Duizendpoot Rolf Maarse in 'Door de Mangel'
Afgelopen maandag ontvingen Elbert Huijts en gastpresentatrice Margot Luiten de 260e gast in ‘Door de Mangel’. Dennis van Grieken is servicemanager bij garagebedrijf Gomes (voorheen Biemond en Van Wijk). De klant en ook het personeel tevredenstellen is een belangrijk aspect van zijn werk. Van Grieken vindt zichzelf eigenwijs, volhardend en af en toe gek. Dennis is zo’n tien uur per week op de golfbaan te vinden. “Golfen is een sport waar ik mijn rust vind”, aldus de Aalsmeerder.
 
Ook Dennis heeft een nieuwe gast gevonden voor de 261e uitzending. Maandag 1 juli ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur Rolf Maarse. Hij heeft een heel druk bestaan met zijn werk, handbal, tennis, zijn gezin en vrienden helpen op de kwekerij. Ik ben heel benieuwd hoe hij dat toch voor elkaar krijgt. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Maarse, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 26 juni 2019 02:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DownTown Radio in Ophelia groot feest

Afgelopen 22 juni vond de derde editie plaats van DownTown Ophelia en Radio Aalsmeer was er weer live bij. Met diverse reportages over - en interviews met de betrokkenen. Dennis Wijnhout stond de hele dag in het Glazen Huis om verzoekplaatjes te noteren. Deze hoort u volgende week op zaterdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: