001 -Family

Getuigen dodelijk ongeval Wilnis gezocht


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Wilnis - Een 15-jarig meisje raakte op donderdagmiddag 29 september ernstig gewond bij een aanrijding met een vrachtauto. Zij overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Op donderdagmiddag rond 15.25 uur reed een 41-jarige chauffeur uit Wilnis met zijn vrachtwagen over de Provincialeweg N212, komende uit de richting van de rotonde Mijdrecht/Vinkeveen. Vanaf de Provincialeweg N212 sloeg hij bij de Pastoor Kannelaan rechtsaf. Een 15-jarige meisje uit Abcoude reed over de Pastoor Kannelaan en stak de weg over naar het fietspad langs de Provincialeweg N212. Daarbij zagen zij elkaar kennelijk over het hoofd, met een ernstige aanrijding tot gevolg.

Getuigen gezocht
De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie Utrecht verricht onderzoek naar het ongeval. In het kader daarvan komt zij graag in contact met getuigen van de aanrijding. Aan hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen dodelijk ongeval Wilnis gezocht

Wilnis - Een 15-jarig meisje raakte op donderdagmiddag 29 september ernstig gewond bij een aanrijding met een vrachtauto. Zij overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.Op donderdagmiddag rond 15.25 uur reed een 41-jarige chauffeur uit Wilnis met zijn vrachtwagen over de Provincialeweg N212, komende uit de richting van de rotonde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: