Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling sterkste schuttersduo bij K.V. De Vinken

Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling sterkste schuttersduo bij K.V. De Vinken


Geplaatst op: 1 juli 2019

Dit jaar werd voor de 39e keer het schutterstoernooi gehouden bij korfbalvereniging De Vinken. Zestien duo’s streden dit jaar om de schutterstitel 2019. Net als in 2013 en 2014 gingen Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling er met de titel vandoor. Ook dit jaar bleek deze combinatie van De Vinken / Atlantis weer goed voor de eerste plaats.

Op maandagavond 17 juni genoten we van een mooie zomerse avond met weinig wind. Woensdag werd de schuttersavond geteisterd door fikse buien en onweer. Doordat het hele veld blank stond werd de laatste speelavond een week uitgesteld. Uit alle teams uit de competitie waren mensen vertegenwoordigd; waaronder bijvoorbeeld spelers uit de selectie, niet-spelende leden, oud-leden en leden van onze buurvereniging Blauw-Wit, OVVO en Atlantis.

Spelregels

Tijdens het schutterstoernooi moet ieder duo tegen ieder ander duo schutteren. Bij het schutteren wordt er over een afstand van zes meter tegen elkaar geschoten, waarbij doorloopballen niet zijn toegestaan. Een wedstrijd is afgelopen wanneer één van beide duo’s één keer tot de tien doelpunten is gekomen. Het duo dat begint, moet het andere duo nog een extra kans geven. Hierdoor zijn gelijke spelen ook mogelijk. Dit kwam gedurende het hele toernooi niet voor. Je bent het beste schuttersduo wanneer je de meeste wedstrijdpunten hebt behaald.

Competitie

Vorig jaar waren het de nestors Jaap Meulstee en Johan de Haan en Renske de Haan en Mar van Spengen die de veelal jongere andere duo’s versloegen. Dit jaar eindigde beide duo’s in de middenmoot. Na de eerste avond gingen er drie duo’s aan de leiding. Tot de laatste wedstrijd bleef het spannend wie er met de titel vandoor zou gaan.

Uiteindelijk bleek het gecombineerde verenigingsduo van De Vinken en Atlantis vertegenwoordigd door  Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling het sterkste duo. Zij gingen er voor de derde maal met de titel vandoor.

Laatst bewerkt op: 1 juli 2019 09:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling sterkste schuttersduo bij K.V. De Vinken

Dit jaar werd voor de 39e keer het schutterstoernooi gehouden bij korfbalvereniging De Vinken. Zestien duo’s streden dit jaar om de schutterstitel 2019. Net als in 2013 en 2014 gingen Pascal Hoogeboom en Timo Jongerling er met de titel vandoor. Ook dit jaar bleek deze combinatie van De Vinken / … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: