17 juli jaarmarkt Vinkeveen

17 juli jaarmarkt Vinkeveen


Geplaatst op: 3 juli 2019

Dit jaar, inmiddels voor de 41e keer zal de Vinkeveense Jaarmarkt worden georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion. Deze markt is op woensdag 17 juli. En vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2018 is deze markt weer in de Heul vanaf de IJsbeer, de Herenweg tot aan de Kerklaan, en de Heulweg tot de brug van Kerkelanden. Omdat de organisatie zo veel mogelijk aan branchebescherming probeert te doen, zult u nooit meer dan twee dezelfde soort kramen bij elkaar aantreffen en is de jaarmarkt daardoor zeer ruim gemêleerd.

VERKEER EN PARKEREN

Daarnaast wijst de organisatie erop dat tijdens de Jaarmarkt, de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) zal zijn afgesloten voor IEDER gemotoriseerd verkeer en parkeren in dit gebied vanaf 05.00 uur is verboden. (Er is een wegsleepregeling van kracht binnen dit gebied op eigen kosten) Careyn Maria-Oord is normaal bereikbaar via de ingang op de Kerklaan.

VUILCONTAINERS

De groene vuilcontainer kan op woensdag 17 juli worden neergezet op Demmerik (over de brug), op de hoek bij de brug van Kerkelanden en op de hoek Kerklaan/Herenweg.

Al jaren blijkt dat de jaarmarkt één van de grote publiekstrekkers, in deze tijd van het jaar, in Vinkeveen is. De jaarmarkt op woensdag 17 juli duurt tot 9 uur in de avond en voor meer informatie, mailt u met jack@vinkeveen.nu of belt u 06 51687118.

ALS EXTRA

Zowel in de verschillende horecagelegenheden als op de Jaarmark Vinkeveen zelf zijn er muzikale omlijstingen dus overal gezelligheid alom op de diverse terrasjes.

En wilt u even in gesprek met het college van Burgemeester en Wethouders? Dat kan! 

Op 17 juli zijn ook de Burgemeester en Wethouders tussen 16.00 en 18.00 uur aanwezig op de jaarmarkt in Vinkeveen om met inwoners te spreken. Deze bezoeken zijn een mooie gelegenheid de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen.


Laatst bewerkt op: 3 juli 2019 09:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

17 juli jaarmarkt Vinkeveen

Dit jaar, inmiddels voor de 41e keer zal de Vinkeveense Jaarmarkt worden georganiseerd door de stichting Vinkeveen Promotion. Deze markt is op woensdag 17 juli. En vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2018 is deze markt weer in de Heul vanaf de IJsbeer, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: