Varen, dansen en museum bezoek: Zomerse uitjes voor alleengaande senioren van St. Tjitze Hesselius

Varen, dansen en museum bezoek: Zomerse uitjes voor alleengaande senioren van St. Tjitze Hesselius


Geplaatst op: 3 juli 2019

Ook deze zomer organiseert de Stichting Tjitze Hesselius weer uitjes voor alleengaande senioren. Uiteraard gaan we weer varen op de Vinkeveense Plassen en brengen we een bezoek aan een museum. Nieuw dit jaar is het Danspaleis dat in de Willisstee wordt georganiseerd. Een fantastisch evenement waar we ook wat vrijwilligers voor zoeken.
 
Varen en BBQ
Deze keer worden we op 31 juli a.s. vanaf 14.39 uur ontvangen bij Vinkeveen Haven aan de Herenweg 144 in Vinkeveen. Na de thee of koffie gaan we aan boord van de Vinkeplas voor een gezellige tocht over de plassen. Met een natje en een droogje en een speciale verrassing deze keer. Terug bij Vinkeveen Haven verzorgen zij een gezellige BBQ, natuurlijk hopen we op lekker weer.
 
Danspaleis
Nieuw dit jaar is het Danspaleis dat we op 19 augustus a.s. organiseren in de Willisstee in Wilnis. Vanaf 13.30 uur worden de senioren ontvangen met een heerlijk gebakje en thee en koffie. En dan gaan de ‘voetjes’ van de vloer. Het Danspaleis een ouderwets gezellig dansfeest voor iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal. Uiteraard kun je ook met je rollator of rolstoel de dansvloer op!
 
Vrijwilligers gezocht
Speciaal voor het Danspaleis zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om te dansen. Jong, oud, maakt niet uit, je gaat ‘gewapend’ de dansvloer op na korte workshop van Het Danspaleis. Aanmelden kan via info@tjitzehesslius.nl
 
Lakenhal museum Leiden
Net geopend na een lange sluiting, een prachtig museum met veel Rembrandt. Dus voor de liefhebbers een must see. Op 17 juli a.s. verzamelen we op de parkeerplaats van SV Argon aan de Hoofdweg in Mijdrecht vanwaar Wintours ons naar Leiden brengt. Als we nog energie hebben kunnen we na het museumbezoek een korte rondwandeling doen door Leiden. De juiste tijden krijgt u na het aanmelden.
 
De activiteiten van de stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande senioren en gratis toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of als u geen internet heeft via de Servicepunten.Uiteraard kunt u ook weer thuis worden opgehaald om naar de activiteiten te komen. Vergeet dan niet om ook uw adres en telefoonnummer door te geven. Ook nu weer geldt vol = vol.

Laatst bewerkt op: 3 juli 2019 09:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Varen, dansen en museum bezoek: Zomerse uitjes voor alleengaande senioren van St. Tjitze Hesselius

Ook deze zomer organiseert de Stichting Tjitze Hesselius weer uitjes voor alleengaande senioren. Uiteraard gaan we weer varen op de Vinkeveense Plassen en brengen we een bezoek aan een museum. Nieuw dit jaar is het Danspaleis dat in de Willisstee wordt georganiseerd. Een fantastisch evenement waar we ook wat vrijwilligers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: