001 -Family

Succesvolle beurs Twistvliedschool


Geplaatst op: 3 oktober 2011

Op zaterdag 1 oktober organiseerde de Twistvliedschool in Mijdrecht haar eerste kinderkleding- en speelgoedbeurs. Vanaf negen uur stonden de deuren van de school wijd open voor iedereen die op zoek was naar leuke tweedehands kinderkleding en speelgoed. Diverse lokalen waren omgetoverd tot heuse winkeltjes. De kledingstukken waren keurig op maat gesorteerd en ook het speelgoed en de boeken waren overzichtelijk uitgestald. De school mocht ruim 120 bezoekers verwelkomen, zij hebben samen een mooi bedrag bij elkaar gewinkeld, 40% van dit bedrag komt ten goede aan school.

De Twistvliedschool bedankt Vlinderbos en Stee-Inn uit Wilnis en Hema Mijdrecht voor hun bijdrage aan deze succesvolle primeur! Op naar volgend jaar!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle beurs Twistvliedschool

Op zaterdag 1 oktober organiseerde de Twistvliedschool in Mijdrecht haar eerste kinderkleding- en speelgoedbeurs. Vanaf negen uur stonden de deuren van de school wijd open voor iedereen die op zoek was naar leuke tweedehands kinderkleding en speelgoed. Diverse lokalen waren omgetoverd tot heuse winkeltjes. De kledingstukken waren keurig op maat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: