VLC
Met Radio Aalsmeer de zomer door

Met Radio Aalsmeer de zomer door


Geplaatst op: 2 juli 2019

De zomervakantie staat alweer voor de deur en dat geldt dus ook voor de vrijwillige programmamakers. Week in week uit bereiden zij hun programma’s voor, nodigen gasten uit en zoeken de items en muziek bij elkaar. Zo zijn er de komende tijd herhalingen van ‘Echt Esther’ te horen. Maar niet getreurd, vele andere programma’s gaan gewoon door tijdens de zomer, net als het nieuws, de agenda en de foto’s op het televisiekanaal.
 
Kinderen welkom bij ‘Let’s Go’
Aanstaande vrijdag is de laatste ‘Let’s Go’ voor de zomerstop. Programmamakers Jonas en Laurens gaan zeven weken van een heerlijke vakantie genieten. Maar vrijdag besteden ze eerst nog aandacht aan de Aalsmeerse Kinderraad die deze week bij elkaar kwam. En omdat het de laatste uitzending voor de zomervakantie is, maken de jonge presentatoren er een feestje van. Heb je zin om naar de radiostudio te komen om te zien hoe je radio maakt? Of wil je iemand alvast een fijne vakantie toewensen? Je bent meer dan welkom om langs te komen aanstaande vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur.
 
Terugblik DownTown Ophelia bij ‘DownTown Radio’
Dennis, Rinus en Ilse blikken aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur terug op het geslaagde evenement DownTown Ophelia. Het werd een feestje en de drie radiomakers waren er alle drie bij aanwezig in hun rollen als zanger, Radio Aalsmeer-medewerker, loterijpresentator, organisator en initiatiefneemster. Samen met een deelnemer blikken ze terug op 22 juni. En Dennis heeft vanuit het Glazen Huis een aantal verzoekjes mogen draaien en daar gaan ze ook naar luisteren.
 
Marianne Mosselman laatste gast in 'Door de Mangel'
Afgelopen maandag zou het team van ‘Door de Mangel’ Rolf Maarse ontvangen als 261e gast. Helaas kon dat geen doorgang vinden en leek het erop dat de ketting doorbroken werd. Gelukkig werd op het laatste nippertje een nieuwe gast gevonden. Administratief medewerkster bij Wellantcollege de Groenstrook Marianne Mosselman schoof achter de microfoon. Alleen heeft niemand dat gehoord, want door een technische storing was de uitzending zo’n 1½ gestoord. Daarom komt de Kudelstaartse maandag 8 juli op herhaling naar de studio en zal zij haar levensverhaal opnieuw vertellen.
Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Marianne, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.
 
Dit zal tevens de laatste uitzending zijn voor het zomerreces. De komende weken genieten Mylène, Edgar en Elbert van een welverdiende vakantie en zullen er herhalingen te beluisteren zijn. Op de eerste maandag in september start er weer een nieuw seizoen (het zevende!) met wekelijkse live uitzendingen.

Laatst bewerkt op: 2 juli 2019 09:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met Radio Aalsmeer de zomer door

De zomervakantie staat alweer voor de deur en dat geldt dus ook voor de vrijwillige programmamakers. Week in week uit bereiden zij hun programma’s voor, nodigen gasten uit en zoeken de items en muziek bij elkaar. Zo zijn er de komende tijd herhalingen van ‘Echt Esther’ te horen. Maar niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: