10e verjaardag: Vogelvrij feestgeweld voor iedereen

10e verjaardag: Vogelvrij feestgeweld voor iedereen


Geplaatst op: 4 juli 2019

Dit weekend is het zover: Vogelvrij 2019! Twee dagen maximaal Vogelvrij feestgeweld! Vrijdagavond gaan op Vogelvrij Live alle remmen los met de beste live- en feestmuziek. O.a. Tino Martin, Maan en de Lawineboys vliegen binnen. Zaterdag (morgen) maken tijdens Vogelvrij Festival de populairste live-acts en de bekendste dj’s hun opwachting! Absolute headliners tijdens het festival zijn Josylvio, Wildstylez en Snelle! De online verkoop voor Vogelvrij stopt vrijdagmiddag om 16.00 uur. Heb je nog geen ticket? Kom dan op tijd, de laatste tickets voor beiden avonden worden op vrijdag vanaf 17.00 uur aan de deur verkocht.

De weersvooruitzichten voor het Vogelvrij weekend zien er super goed uit! Zoek je verkoeling in de schaduw, dan kan je terecht onder de twee mega overkappingen op het festivalterrein. Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen zodat deze niet vogelvrij zijn. 

De vliegtijd is vrijdag van 17.00 tot 01.00. Tino Martin treed om 20.30 op. Wil je hier niets van missen kom dan op tijd! Het wordt namelijk druk…heel druk! Na Tino Martin maakt om 22.30 uur na het ondergaan van de zon zangers Maan haar opwachting. Tussen 23.00 en 01.00 gaan alle remmen los met de Lawineboys en Bonte Carlo. 

Zaterdag is de vliegtijd van 14.00 tot 01.00. Eerste headliner is Josylvio die om 19.00 optreed. Wil je vooraan het podium staan, zorg dan dat je voor etenstijd vogelvrij verklaard bent! Onze 2esuperster van de avond komt snelllerrr dan snel. Snelle is een van de populairste live-acts van dit moment en scoort de ene na de andere hit! Met de laatste live-act van de avond SBMG wordt het hélemaal lit.

Na het ondergaan van de zon ‘knallen’ we definitief de zomervakantie in met DJ Jean, Sidney Samson en hardstyle-koning Wildstylez!

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. Tijdens Vogelvrij Festival wordt de tweede stage dit jaar weer één en al gekkigheid. De mannen van de Amsterdamse feestorganisatie Tijdmasjien hosten de tweede stage bij het fort. 

De online voorverkoop loopt tot vrijdagmiddag 16.00 uur. Daarna zijn vanaf 17.00 uur tickets voor zowel de vrijdag als zaterdag aan de deur verkrijgbaar. Het is op dit moment nog niet zeker of er op zaterdag ook nog deurverkoop is. Houd onze website en social media in de gaten, we melden het als we volledig uitverkocht zijn!

Het Vogelvrij Festival is per auto, fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein aan de N196, de verkeersregelaars wijzen de weg.

 Check onze website www.vogelvrij-festival.nl en volg ons via Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws en alle festivalinfo. Get your squad together, bijzijn = meemaken!

Laatst bewerkt op: 6 juli 2019 01:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10e verjaardag: Vogelvrij feestgeweld voor iedereen

Dit weekend is het zover: Vogelvrij 2019! Twee dagen maximaal Vogelvrij feestgeweld! Vrijdagavond gaan op Vogelvrij Live alle remmen los met de beste live- en feestmuziek. O.a. Tino Martin, Maan en de Lawineboys vliegen binnen. Zaterdag (morgen) maken tijdens Vogelvrij Festival de populairste live-acts en de bekendste dj’s hun opwachting! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: