001 - Escaperoom aglemeen

Quantum Touch bij De Paraplu


Geplaatst op: 3 oktober 2011

"Quantum Touch is een makkelijke en uitzonderlijke techniek die het zelfhelende vermogen van je lichaam aanspreekt. Het is eenvoudig te leveren en je kunt er wonderen mee verrichten", dat zegt Marianne Bijlhouder. Zij is de docente die bij de Stichting 'Paraplu' een vijfdelige cursus verzorgt.

Deze techniek werkt met ademhalingstechnieken en visualisatie. "Hiermee leer je je levenskracht-energie te verhogen om daarna met behulp van een lichte aanraking bij jezelf of anderen het zelfhelend vermogen van het lichaam te versnellen" ligt mevr. Bijlhouder nog toe. Het blijkt een prachtige aanvulling op Reiki en andere vormen van healing te zijn.

Tijdens de cursus worden enkele kopjes koffie, thee of een glas water geserveerd, hetgeen in de cursusprijs in inbegrepen. Tijdens de derde van de vijf lessen is een tweede docente aanwezig.

De cursus bestaat dus uit 5 dagdelen en vindt plaats op de donderdagen van 09.30-12.00 uur vanaf 13 oktober tot en met 15 december a.s. De kosten bedragen € 54,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.
Ook kan online worden ingeschreven via de site www.stichtingparaplu.nl/inschrijvencursussen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Quantum Touch bij De Paraplu

"Quantum Touch is een makkelijke en uitzonderlijke techniek die het zelfhelende vermogen van je lichaam aanspreekt. Het is eenvoudig te leveren en je kunt er wonderen mee verrichten", dat zegt Marianne Bijlhouder. Zij is de docente die bij de Stichting 'Paraplu' een vijfdelige cursus verzorgt. Deze techniek werkt met ademhalingstechnieken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: