De Big SALE start bij De Loods

De Big SALE start bij De Loods


Geplaatst op: 3 juli 2019

a.s. Donderdag 4 juli start De Loods Fashion uit Mijdrecht met haar MEGA SALE. Afgelopen dagen is hard gewerkt om de winkel om te toveren tot ‘OUTLET’ loods! In elke Shop in Shop tref je een kortings corner met afprijzingen tot wel 70%!

Een ieder die nog wel wat zomerse kleding kan gebruiken voor niet al teveel geld moet bij deze winkel zijn aan de Dorpsstraat 35. Zowel heren- als dames artikelen zijn al ver afgeprijsd!

Krijg je de man niet mee? Geen probleem! Bij De Loods Fashion profiteer je namelijk altijd van de 90-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dus ook in de SALE. Zo kun je makkelijk kleding meenemen voor de thuisblijvers en terug brengen wanneer jou dat uit komt. Dat moet lukken in 90 dagen toch? Zorgeloos SALE shoppen, waar kun je dat nu nog meer?

Lukt het niet om donderdag meteen naar De Loods te racen? Geen stress! De Loods is namelijk 7 dagen in de week geopend. Vrijdagavond tot 21:00 uur tijdens de koopavond en ook nog eens elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De Loods: fashion & free smiles!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Big SALE start bij De Loods

a.s. Donderdag 4 juli start De Loods Fashion uit Mijdrecht met haar MEGA SALE. Afgelopen dagen is hard gewerkt om de winkel om te toveren tot ‘OUTLET’ loods! In elke Shop in Shop tref je een kortings corner met afprijzingen tot wel 70%! Een ieder die nog wel wat zomerse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: