001 - Escaperoom aglemeen

Jan van Speyk haalt wisselbeker zwemwedstrijden binnen


Geplaatst op: 3 oktober 2011

Zaterdag 1 oktokber werd een legendarische dag voor de padvindsters van scouting Jan van Speyk. Zij wisten namelijk 5 medailles én de wisselbeker binnen te slepen bij de zwemwedstrijden van Scoutingregio Amsterdam-Amstelland.

Tijdens de zwemwedstrijden nemen scoutinggroepen uit de regio het tegen elkaar op het in het Amstelveense zwembad De Meerkamp. De activiteit is al jarenlang een traditie bij vele scoutinggroepen en een leuk moment voor alle scouts uit de buurt om elkaar weer eens te zien.

Lobke Streekstra behaalde de tweede plaats op de 50 meter schoolslag, Anna White behaalde ook een tweede plaats, maar dan op de 50 meter vrije slag. Voor het onderdeel vlotvaren mochten Debbie, Amanda, Danique en Evi de gouden medaille ophalen!
De zilveren medaille voor dit onderdeel ging ook naar de Jan van Speyk: Lobke, Anna, Debbie en Rosalie werden tweede. Het laatste beetje energie hebben de meiden ingezet bij de estafette; Lobke, Anna Danique en Rosalie zwommen het snelst van allemaal en behaalden de eerste plaats!

Omdat de padvindsters over alle onderdelen de snelste tijd hebben neergezet mochten zij de wisselbeker in ontvangst nemen. In 1998 gebeurde dat voor het laatst, dus een geweldige prestatie!!

De esta's verdienen ook een eervolle vermelding; zij zwommen 's middags zo goed, dat ze de aanmoedigingsprijs kregen!

Kijk voor voor meer informatie over Scouting Jan van Speyk op www.janvanspeykgroep.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan van Speyk haalt wisselbeker zwemwedstrijden binnen

Zaterdag 1 oktokber werd een legendarische dag voor de padvindsters van scouting Jan van Speyk. Zij wisten namelijk 5 medailles én de wisselbeker binnen te slepen bij de zwemwedstrijden van Scoutingregio Amsterdam-Amstelland. Tijdens de zwemwedstrijden nemen scoutinggroepen uit de regio het tegen elkaar op het in het Amstelveense zwembad De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: