Dweilorkest DORST valt in de prijzen

Dweilorkest DORST valt in de prijzen


Geplaatst op: 8 juli 2019

Zaterdag 7 juli ging  Dweilorkest DORST naar het dweilfestival in Hoogland. Dit is een muzikaal festijn waar meerdere dweilorkesten voor een jury spelen en beoordeeld worden op onder andere muzikaliteit en interactie met publiek. DORST doet meerdere malen per jaar mee aan deze festivals om zich te meten met de dweilwereld. Dit jaar was het voor de vierde keer dat DORST meegedaan heeft in Hoogland. Na 2x een tweede plaats en 1x een derde plaats, is het dit keer gelukt om met een punten aantal van 341,5 een mooie eerste prijs te behalen!  Ook dit is weer een mooie behaalde prijs naast de dit jaar eerdere derde plaats in Driebergen. Zo blijft het orkest goed presteren in hun tak van sport; de Dweilmuziekwereld!

Mocht het u eens leuk lijken om lekker in een dweilorkest te gaan spelen, kom gerust eens kijken op woensdagavond op onze repetitieavond. We spelen van 20.00 uur tot 22.15 uur in ons clubgebouw “de notenkraker”, windmolen 77 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 8 juli 2019 10:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dweilorkest DORST valt in de prijzen

Zaterdag 7 juli ging  Dweilorkest DORST naar het dweilfestival in Hoogland. Dit is een muzikaal festijn waar meerdere dweilorkesten voor een jury spelen en beoordeeld worden op onder andere muzikaliteit en interactie met publiek. DORST doet meerdere malen per jaar mee aan deze festivals om zich te meten met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: