Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht nieuwe sponsor voor SV Argon

Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht nieuwe sponsor voor SV Argon


Geplaatst op: 8 juli 2019

Met ingang van seizoen 2019-2020 heeft Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht zich voor 3 seizoenen verbonden als shirtsport van de 9 selectieteams en als Argon Business Club (ABC) Exclusief sponsor aan SV Argon. Het logo van Liquid Rubber zal op het wedstrijdshirt van alle selectieteams prominent zichtbaar zijn.

Wouter Huisman en Auke Langstraat van Liquid Rubber en Ton Goedemoed (Voorzitter) van SV Argon, hebben de samenwerking bezegeld door de ondertekening van het sponsorcontract.

Liquid Rubber Europe levert milieuvriendelijke vloeibare coatings t.b.v. water- en luchtafdichting en corrosiebescherming. Meer informatie over Liquid Rubber vindt u op www.liquidrubber.nl

De link van Liquid Rubber met SV Argon is natuurlijk de vestigingsplaats Mijdrecht maar tevens speelt de zoon van Wouter er in de jeugd en heeft mede-eigenaar Auke zijn gehele leven bij Argon gevoetbald.

Argon is Liquid Rubber dankbaar voor deze mooie sponsordeal en rekent op een mooie samenwerking voor de toekomst. Binnenkort zullen er nog meer mooie namen gecommuniceerd worden die op het wedstrijdtenue van de selectieteams van SV Argon komen te staan.

Ook sponsor worden van SV Argon? Neem dan vrijblijvend contact op met commercielezaken@svargon.nl of neem een kijkje op de splinternieuwe website www.svargon.nl


Laatst bewerkt op: 8 juli 2019 11:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht nieuwe sponsor voor SV Argon

Met ingang van seizoen 2019-2020 heeft Liquid Rubber Europe uit Mijdrecht zich voor 3 seizoenen verbonden als shirtsport van de 9 selectieteams en als Argon Business Club (ABC) Exclusief sponsor aan SV Argon. Het logo van Liquid Rubber zal op het wedstrijdshirt van alle selectieteams prominent zichtbaar zijn. Wouter Huisman … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: