Budget-bed.nl
Korte cursussen Cultuurpunt Aalsmeer na de zomer van start

Korte cursussen Cultuurpunt Aalsmeer na de zomer van start


Geplaatst op: 9 juli 2019

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer bekend is! Na de zomer start zij namelijk weer met verschillende korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. In deze cursussen wordt kennis gemaakt met de beginselen van muziek, musical, ballet, yoga, boetseren en nieuwe media.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. Cursussen als Ontdek je talent op een instrument, toetsen en snaren en musical zijn al echte ‘all time favorites’ geworden. Maar ieder cursusblok probeert het Cultuurpunt met vernieuwingen te komen. Zo zijn vorig jaar de cursussen ballet en yoga toegevoegd aan het aanbod. En daar zijn nu ook de cursussen boetseren en nieuwe media bijgekomen.

De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Onder andere in The Beach Aalsmeer, De Oude Veiling, Place2Bieb en De Werkschuit. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en start in de week van 7 oktober. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden.

Gratis kennismakingsworkshops
Wil jij cultureel of creatief bezig zijn na schooltijd, maar weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Dan ben je op woensdagmiddag 11 september tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Cultuurpunt Aalsmeer. Het Cultuurpunt organiseert die middag gratis kennismakingsworkshops. Kom gezellig langs en doe mee met yoga, ballet, stop-motion en meer. Wie weet is het iets voor jou, ontdek jij jouw (verborgen) talenten en kun je je inschrijven voor één van de korte cursussen!


Laatst bewerkt op: 9 juli 2019 10:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Korte cursussen Cultuurpunt Aalsmeer na de zomer van start

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer bekend is! Na de zomer start zij namelijk weer met verschillende korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. In deze cursussen wordt kennis gemaakt met de beginselen van muziek, musical, ballet, yoga, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: