001- Uithoorn
Nieuwe Clubkleding voor leden Tennisvereniging De Ronde Vener

Nieuwe Clubkleding voor leden Tennisvereniging De Ronde Vener


Geplaatst op: 8 juli 2019

Voor de derde keer heeft tennisvereniging De Ronde Vener een kledingregeling aangeboden aan haar leden.

Voor een gunstige prijs konden de leden een tennistenue aanschaffen, bestaande uit een trainingspak, shirt en korte broek of rokje.

Ongeveer 135 leden hebben van deze regeling gebruikt gemaakt. Tijdens 3 pasavonden konden de leden de kleding komen bekijken en bepalen welke maten de juiste waren.

Tijdens het Hypotheekshop Open Toernooi, gehouden begin juli, kon de bestelde kleding opgehaald worden door de leden. Veel leden hadden de nieuwe kleding aan tijdens het toernooi wat veel positieve reacties opleverde.

 

Een aantal sponsoren heeft het mogelijk gemaakt dat de kleding tegen een gunstige prijs aangeboden kon worden aan de leden. Deze sponsoren hebben met hun logo een prominente plek gekregen achter op het trainingsjack.

Tijdens het Open Toernooi werden de contracten getekend met de sponosren.

De vereniging wil Automotive Centre Van Nieuwkerk, Hypotheekshop Mijdrecht, Sportkrant Amstelland, GT Bunck, CC Facilities, van der Wilt verwarming en airconditioning, Ruijgrok Makelaars en Clubkledingwinkel van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze kledingregeling.


Laatst bewerkt op: 8 juli 2019 11:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Clubkleding voor leden Tennisvereniging De Ronde Vener

Voor de derde keer heeft tennisvereniging De Ronde Vener een kledingregeling aangeboden aan haar leden. Voor een gunstige prijs konden de leden een tennistenue aanschaffen, bestaande uit een trainingspak, shirt en korte broek of rokje. Ongeveer 135 leden hebben van deze regeling gebruikt gemaakt. Tijdens 3 pasavonden konden de leden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: