Stan Soels wint het Hypotheekshop Mijdrecht Open Toernooi 2019 van TV De Ronde Vener

Geplaatst op: 8 juli 2019

Het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht OPEN werd gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener.

In een spannende wedstrijd op de finaledag won Stan Soels in de hoogste categorie in drie sets van Jeroen Wichers.

Bij de dames ging de winst in de hoogste categorie naar Sascha van As  die in twee sets won van  Monique Sessink.

In de categorie dames dubbel 17+A  ging de titel naar het duo Pat Duinker en Danique Bank. De gemend dubbel categorie 17+A titel werd gewonnen door het duo Danique Bank en Patrick Hengeveld.

De herendubbel 17+A titel werd een prooi voor het duo Thomas Janssen en Tieme Neijenhuis uit Breukelen

In de herenenkel 35+A categorie ging de titel naar Robert Goudsmit die in een spannende partij uiteindelijk won van Anton van Dijk. Ewout de Jong en Marleen Kuiper wonnen de titel in de categorie gemend dubbel 35+A.

De dames Debby Geschiere en Sandy van Schaik wonnen de 1e prijs in de categorie dames dubbel 35+A.

Overdag speelden de veteranen hun toernooi. De winst in de heren dubbel ging naar John Compaan en Hermie Tap. Bij de dames dubbel ging de titel naar Monique Butzelaar en Jon Venema. De titel in de gemend dubbel ging naar John Compaan en Jon Venema.

De gehele week is er door ongeveer 300 deelnemers getennist op het sfeervolle tennis park van TV De Ronde Vener.

Door het fantastische zonnige weer was het zeer gezellig op het park waar ook veel toeschouwers hun weg naar toe wisten te vinden. Niet alleen om naar de tenniswedstrijden te kijken maar ook om lekker te eten van de inmiddels beroemde buitenkeuken met vlees- en vis gerechten.

Op de feestavond op vrijdag was het zeer gezellig met live muziek van de band ‘Bring it Back’.

Op de finale dag werd door veel deelnemers de finale van WK voetbal in de kantine gekeken op een groot scherm.

Een top tennis week om op terug te kijken. Wilt u meer weten over tennismogelijkheden kijk dan op www.tvdrv.nl

Laatst bewerkt op: 8 juli 2019 12:43

Het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht OPEN werd gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener. In een spannende wedstrijd op de finaledag won Stan Soels in de hoogste categorie in drie sets van Jeroen Wichers. Bij de dames ging de … Lees meer »