001 - Homan Zonnepanelen
Radio Aalsmeer met lokale kunst & cultuur

Radio Aalsmeer met lokale kunst & cultuur


Geplaatst op: 9 juli 2019

De zomervakantie staat alweer voor de deur en dat geldt dus ook voor de vrijwillige programmamakers. Week in week uit bereiden zij hun programma’s voor, nodigen gasten uit en zoeken de items en muziek bij elkaar. Zo zijn er de komende tijd herhalingen van ‘Echt Esther’ te horen. Maar niet getreurd, vele andere programma’s gaan gewoon door tijdens de zomer, net als het nieuws, de agenda en de foto’s op het televisiekanaal.
 
‘That’s Life’
Het maandelijkse kunst&cultuurprogramma met Jenny Piet en Wilbert Streng ontvangt donderdag Heleen van Haaften van KCA en neemt kunstenaars Carina van der Zaag en Emily Melgers mee en Ons Tweede Thuis begeleidster Marion van der Vlugt vanwege hun expositie ‘Het Circus’ in het Oude Raadhuis. Verder Constantijn Hoffscholte en kunstenares Heidi Wallheimer over de Flora Botanica in het Flower Art Museum, bespreken Marjon van der Harst, Arianne van de Berg en Karin Borgman hun boek over de vrouwelijke cyclus en is er live muziek van Anita Sanders. Radiotechniek door Dennis Wijnhout.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met Eric Spaargaren
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 15 juli zal de uitzending van 24 september jl. met radio-collega, korfballer en schooldirecteur Eric Spaargaren opnieuw te horen zijn. “Ik heb enorme bewondering voor de wijze waarop Eric zich inzet. Bij VZOD, Radio Aalsmeer en sinds kort ook als directeur van de Antoniusschool. Ik wil graag weten waar hij de energie en tijd vandaan haalt dit allemaal te doen”, vroeg zijn voorganger Kristian van Heemskerk zich af.
‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.
 
‘Blikopener Radio’
Maandag 15 juli hebben we weer een verse gast bij Blikopener Radio: Eric-Jan Kemp. Hij is belastingadviseur en adviseert bedrijven op het gebied van ondernemingskeuze, bedrijfsovername en reorganisaties. “Sommige processen zijn traag en dan is ’t mooi als aan het einde van de rit het kwartje voor de cliënt toch de goede kant op valt,” aldus Eric-Jan. Hij gaat onze blik openen over documentaire fotografie. Natuurlijk hebben onze columnisten ook weer een inspirerend verhaal. Zeker luisteren dus, 15 juli van 18 tot 19 uur!
Tegenslag geeft kracht. Nieuwsgierig? Luister dan ons gesprek met Niels van Buren (8 juli) terug op www.radioaalsmeer.nl. Hij heeft als eerste man met MS de Mount Everest beklommen en weet hoe het is om iets negatiefs te gebruiken om je doelen te behalen. Een tijd na zijn diagnose is hij ook van werk veranderd: van bankier naar sociaal ondernemer. Hij is algemeen directeur van Swink, een bureau dat bedrijven helpt hun online prestaties te verbeteren. Swink heeft alleen autisten in dienst, die door hun kwaliteiten zorgen voor extra goede resultaten. Het terugluisteren zeker waard.


Laatst bewerkt op: 9 juli 2019 08:53

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer met lokale kunst & cultuur

De zomervakantie staat alweer voor de deur en dat geldt dus ook voor de vrijwillige programmamakers. Week in week uit bereiden zij hun programma’s voor, nodigen gasten uit en zoeken de items en muziek bij elkaar. Zo zijn er de komende tijd herhalingen van ‘Echt Esther’ te horen. Maar niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: