001 - De Baat

Atlantis 2 kan niet winnen van Tempo


Geplaatst op: 3 oktober 2011

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 heeft zaterdag 1 oktober geen punten kunnen pakken tegen Tempo 4 uit Alphen aan de Rijn. I.v.m. met blessures en afwezigheid i.v.m. werk startte Atlantis in de volgende opstelling: in de aanval Jacco van Koeverden Brouwer, Martijn de Horde, Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap, terwijl de verdediging werd gevormd door Kristian Geerdinck, Bas Bogaard, Cynthia Sassen en Wilma Kranenburg.

Atlantis kwam niet heel scherp uit de startblokken terwijl Tempo de korf regelmatig wist te vinden. Al snel liep de score naar een voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 negatieve 3-5 tussenstand. Daarna liet het team het laten liggen om dichter bij Tempo te komen. Hierdoor werd uiteindelijk met rust een 6-14 stand op het scorebord genoteerd.

Na de rust werd de geblesseerde Bas vervangen door Robin van 't Schip uit de A 1. Atlantis 2 begon met een goede reeks doelpunten. Het team kwam terug tot een stand van 10-14 maar kon daarna niet dichter bijkomen dan dat. Nadat ook Kim Stolk, Lisanne van Doornik en Jelmer Steen ingezet werden, werd het spel aantrekkelijk om te zien maar kon er niet worden voorkomen dat de eindstand uiteindelijk werd bepaald op 10-16.

Zaterdag 8 oktober speelt Atlantis 2 weer een thuiswedstrijd aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Hopelijk heeft het team dan (14.00 uur) tegen Madjoe meer succes.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 kan niet winnen van Tempo

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 heeft zaterdag 1 oktober geen punten kunnen pakken tegen Tempo 4 uit Alphen aan de Rijn. I.v.m. met blessures en afwezigheid i.v.m. werk startte Atlantis in de volgende opstelling: in de aanval Jacco van Koeverden Brouwer, Martijn de Horde, Tamara Gortenmulder en Melissa van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: