001 -Brouwer Transport
Speelfeest de Maricken – Kinderen kiezen hun favoriete speeltoestel

Speelfeest de Maricken – Kinderen kiezen hun favoriete speeltoestel


Geplaatst op: 12 juli 2019

Op woensdagmiddag 10 juli vonden ongeveer 50 ouders en kinderen hun weg naar speelplaats ‘De Veenman’ in de Maricken. Ondanks de regen was het een gezellige drukte in de tent waar de aanwezige kinderen en ouders hun stem uit konden brengen op hun favoriete speeltoestellen.
 
De aanwezige kinderen mochten hun favoriete speeltoestellen tekenen waarna de prachtige creaties werden opgehangen om te bewonderen. Daarna mochten ze stemmen op hun favoriete speeltoestel. Met een glas limonade of een lekker ijsje in de hand werd er vervolgens druk gespeeld met de andere kinderen.
 
Ook de ouders konden onder het genot van een kop koffie en thee hun voorkeur aangeven met de stemformulieren. Tegelijkertijd bood dit de gelegenheid andere ouders uit de wijk en nieuwe bewoners van de Maricken fase IV te leren kennen. Zo kwamen er niet alleen geinteresseerden uit Wilnis en Mijdrecht, maar ook vanuit de omringende gemeenten om de sfeer van de wijk te proeven!
 
De aanwezige brochures van de Maricken fase IV werden gebruikt om te ontdekken wie waar komt te wonen en werden meegenomen voor vrienden en familie. Net als elke woensdagmiddag (en vrijdagmiddag) was er een inloopmiddag in het verkoopkantoor om kennis te kunnen maken met het aanbod en de nieuwe wijk. Inmiddels is de verkoop in volle gang maar er zijn nog een paar laatste gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Bij interesse neemt u contact op de nieuwbouwexperts van Brockhoff Makelaars.
 
Wie niet naar het speelfeest kon komen, maar wel graag een stem wil uitbrengen kan dit voor maandag 22 juli doen door via de website www.demaricken.nl/nieuwshet voorkeursformulier te downloaden en thuis in te vullen.
 
Na de zomer maakt gemeente De Ronde Venen bekend welke toestellen gekozen zijn. Plaatsing volgt wanneer de woningen gerealiseerd zijn en de openbare ruimte woonrijp wordt gemaakt.


Laatst bewerkt op: 12 juli 2019 08:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speelfeest de Maricken – Kinderen kiezen hun favoriete speeltoestel

Op woensdagmiddag 10 juli vonden ongeveer 50 ouders en kinderen hun weg naar speelplaats ‘De Veenman’ in de Maricken. Ondanks de regen was het een gezellige drukte in de tent waar de aanwezige kinderen en ouders hun stem uit konden brengen op hun favoriete speeltoestellen.  De aanwezige kinderen mochten hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: