Atlantis 1 vist achter het net

Geplaatst op: 3 oktober 2011

Het eerste kwartier van de wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op. De ene keer kwam Atlantis op voorsprong, de andere keer NIO. Nadat er aan de kant van Atlantis twee onnodige doelpunten werden weggeven, kwam NIO met 3-5 voor. Atlantis stond net zoals eerdere wedstrijden weer tegen een achterstand aan te vechten. De ploeg bleef doorvechten voor ieder punt. Vlak voor rust werd Masha Hoogeboom getroffen door een ongelukige blessure, ze zal later ook niet meer starten in de tweede helft omdat haar hand teveel pijn deed en ze geen bal meer kon vangen. Er werd uiteindelijk gerust met een stand van 6-7 in het voordeel van de tegenstander. In de rust kwam Tamara Gortenmulder op de plek van Masha te spelen.

Na rust kwam Atlantis in de eerste aanval meteen tot scoren en de stand was gelijk op dat moment. De hele tweede helft lag open om voor beide ploegen de wedstrijd te kunnen winnen. Echter, het was NIO dat toch weer het heft in handen nam en een klein gaatje maakte. Er werden aan de kant van Atlantis nog meerdere wissels het veld in gebracht om toch nog te proberen om de wedstrijd te winnen. Jeroen Korver en Cynthia Sassen kwamen in het veld voor Jelmer Steen en Sandra Gortenmulder. Helaas mocht dit niet baten want het was NIO die in de laaste paar minuten het gat vergrootte naar drie punten. Op dat moment was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week speelt Atlantis thuis tegen Fiducia om 15:30. Hopelijk kan de ploeg dan beter presteren.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 wist thuis niet te winnen van NIO. De ploeg had afgelopen week eens goed gesproken met elkaar over de week ervoor. Iedereen was gemotiveerd om de wedstrijd tegen NIO te willen winnen. Dit bleek echter anders te lopen. Het eerste kwartier van de wedstrijd … Lees meer »