001- Uithoorn
Podium voor UWTC bij het NK voor veteranen

Podium voor UWTC bij het NK voor veteranen


Geplaatst op: 15 juli 2019

Zondag 14 juli zijn de Nederlandse Kampioenschappen voor masters verreden in Nieuwkuijk, op een mooie omloop van bijna 4 km. De UWTC wielrenners Leen Blom, Ben de Bruin, John Tromp en Guus Zantingh waren naar Nieuwkuijk afgereisd om daar te starten. Bij de 65+ vormde zich na ca. 25 km een kopgroep van 5 renners met daarbij John Tromp en deze bouwden een ruime voorsprong op en bleven buiten schot van het peloton. Het kampioenschap werd gewonnen door Bert Bakker uit Zaandam met op de tweede plaats John Tromp uit Kudelstaart en hij behaalde hiermee een mooie podiumplaats. 

Bij de 70+ ontstond er na 35 km een kopgroep van 3 renners onder aanvoering van Albert Raven en zij namen een kleine voorsprong maar werden niet achterhaald door het peloton. Hans van Bavel uit Sint Anthonis werd de Nederlandse Kampioen voor Albert Raven uit Aduard. Guus Zantingh spurtte zich naar een 4e plaats en Leen Blom finishte als 7e.

Laatst bewerkt op: 15 juli 2019 11:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor UWTC bij het NK voor veteranen

Zondag 14 juli zijn de Nederlandse Kampioenschappen voor masters verreden in Nieuwkuijk, op een mooie omloop van bijna 4 km. De UWTC wielrenners Leen Blom, Ben de Bruin, John Tromp en Guus Zantingh waren naar Nieuwkuijk afgereisd om daar te starten. Bij de 65+ vormde zich na ca. 25 km … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: