Brentsleng live op Radio Aalsmeer

Brentsleng live op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 16 juli 2019

Zaterdag speelt de bekende formatie Brentsleng live bij ‘Jan & Janssen’. Het programma ontvangt de band in Café Sportzicht in Aalsmeer. De gezellige groep muzikanten speelt zelfgeschreven levensliederen. Met teksten die uit het leven gegrepen zijn zingt de zanger van de band in onvervalst Amsterdams. Iedereen herkent hierin wel iets van wat hij meemaakt in zijn leven. De band speelt een mix van reggae, ska, rock en nederpop. Brentsleng neemt je mee terug naar dat gevoel van de jaren tachtig, naar de Nederlandstalige popmuziek.
 
Belinda Buskermolen in ‘Blikopener Radio’
Wat zijn de nieuwe inzichten op het gebied van leiderschap(sontwikkeling)? En op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Maandag 22 juli praten we met coach Belinda Buskermolen. Zij laat mensen hun talenten ontdekken en benutten en bespreekt hiervoor vernieuwende methodes. Afstemmen op Radio Aalsmeer dus.
 
Documentaire fotografie, Franstalige strips: we hadden het er 15 juli over met Eric-Jan Kemp. Verder onder meer een fijne column van Rick Steggerda met als titel 'Ik kom terug van vakantie en neem mee'. De uitzending is terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl/gemist.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met Jan van Liempt
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 22 juli zal de uitzending van 5 november jl. met Jan van Liempt te beluisteren zijn. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk ontvangen dan Thom Brodalski’s schoonvader. “Jan van Liempt is mijn schoonvader en net als ik een ras-Bourgondiër. Hij heeft een succesvolle carrière achter de rug en ik zou willen weten hoe hij daarop terugkijkt en wat zijn hoogtepunt was. Ook wil ik weten of hij achteraf iets anders had willen doen”, aldus Brodalski.

Laatst bewerkt op: 16 juli 2019 07:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brentsleng live op Radio Aalsmeer

Zaterdag speelt de bekende formatie Brentsleng live bij ‘Jan & Janssen’. Het programma ontvangt de band in Café Sportzicht in Aalsmeer. De gezellige groep muzikanten speelt zelfgeschreven levensliederen. Met teksten die uit het leven gegrepen zijn zingt de zanger van de band in onvervalst Amsterdams. Iedereen herkent hierin wel iets … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: