001 -Family

Zonovergoten moederverwendag van Rotary Mijdrecht


Geplaatst op: 3 oktober 2011

Zaterdag 24 september jl. was de jaarlijkse verwendag voor moeders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De dames werden vroeg opgehaald (en er was taart van de HEMA voor de thuisblijvers) en naar Rendez-Vous gebracht, waar de koffie klaar stond. Rond kwart over negen stapten ze in de bus. In de bus werd weer druk geprobeerd te raden waar we deze keer naar toegingen. We bleven dicht bij huis: in Amsterdam. Het ochtendprogramma bestond uit twee delen: wandelen door Oud-Zuid, met als hoogtepunt de Albert Cuypmarkt, Voor sommige dames was het de eerste keer dat ze op de markt waren, anderen genoten dat ze eindelijk weer eens op de markt waren. Daarna werd de groep hartelijk ontvangen bij Koninklijke Asscher, diamantair. De heer Edward Asscher vertelde over de geschiedenis van zijn familiebedrijf en liet een paar prachtige diamanten rondgaan. De oohs en aahs waren niet van de lucht.

De lunch werd genuttigd in het Vondelpark, heerlijk zittend op het gras. Na een lachmeditatie, waarbij de dames liggend in het gras niet meer bijkwamen van de lach, togen we naar de Hollandsche Manege. Na een rondleiding en een verrukkelijke high tea was er een demonstratie Carrousselrijden.

Vier ruiters en vier amazones verzorgden een adembenemende show.

Voor het diner vertrokken we naar Wilnis, waar Raymond Richard een prachtig buffet had gemaakt. Tijdens de borrel was er een workshop Sjaals knopen en bij het dessert zongen de Leliestraatsisters originele Amsterdamse liedjes.

Om 22.00 uur werden de moeders weer opgehaald: tot volgend jaar was een veelgehoorde kreet.
Rotary Mijdrecht organiseert jaarlijks deze verwendag. Die wordt betaald uit de opbrengst van het jaarlijkse Bedrijvenvoetbaltoernooi.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonovergoten moederverwendag van Rotary Mijdrecht

Zaterdag 24 september jl. was de jaarlijkse verwendag voor moeders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De dames werden vroeg opgehaald (en er was taart van de HEMA voor de thuisblijvers) en naar Rendez-Vous gebracht, waar de koffie klaar stond. Rond kwart over negen stapten ze in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: