Oktober dansmaand bij Spel en Sport DRV


Geplaatst op: 3 oktober 2011

Spel en Sport De Ronde Venen haakt in op de landelijke actie "Mag ik deze dans van u?" Dansen is een plezierige beweegvorm, daar zijn de geleerden het wel over eens. Zet maar eens een leuk muziekje op en je lichaam reageert meteen. Je tenen gaan wiebelen en je hoofd gaat op de maat meeknikken. Je wordt er vrolijk van en het hele lichaam doet mee. Wat is dan leuker om iedere week een uurtje bij Spel en Sport te komen dansen. Het is goed voor je gezondheid en je humeur!

Om eens kennis te maken met verschillende groepen en dansstijlen, nodigt Spel en Sport u uit op maandag 10 oktober mee te doen op onze dansinstuif. Er worden demonstraties gegeven , maar u kunt zelf ook even met de voetjes van de vloer. Zo kunt u eens proeven aan de sfeer en ervaren wat dansen met je lichaam doet. Na afloop biedt Spel en Sport u een kopje koffie aan . U bent welkom in de sporthal Willisstee in Wilnis om 10.00uur. Deelname en koffie is gratis!

U bent ook altijd van harte welkom om een keer een proefles te doen bij een van onze dansgroepen. Kijk voor meer informatie op www.spelensportdrv.nl of bel 06-21918353.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oktober dansmaand bij Spel en Sport DRV

Spel en Sport De Ronde Venen haakt in op de landelijke actie "Mag ik deze dans van u?" Dansen is een plezierige beweegvorm, daar zijn de geleerden het wel over eens. Zet maar eens een leuk muziekje op en je lichaam reageert meteen. Je tenen gaan wiebelen en je hoofd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: