Afsluiting wedstrijdseizoen bij WVA, 8 en 9 oktober a.s.


Geplaatst op: 3 oktober 2011

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude sluit komend weekend op traditionele wijze het watersportseizoen af met de wedstrijden voor de Snertcup. Iedereen kan meedoen met de open wedstrijden rond de Snertcup die gehouden wordt op zondag 9 oktober. Op zowel zaterdag 8 als zondag 9 oktober worden tevens wedstrijden georganiseerd voor de nationale Valkenkasse en Sharpieklasse.

Het watersportseizoen loopt weer ten einde. Zoals ieder jaar organiseert de WVA als sluitwedstrijd de races voor de Snertcup. Dit jaar worden er op zondag 9 oktober twee races gehouden voor de Snertcup: de eerste start om 11.00 uur, de tweede start is om 14.30 uur. Deze wedstrijden staan open voor alle zeilers op de Vinkeveense Plassen. Deelname is gratis, aanmelden kan voor de starttijd bij de Starttoren op Zandeiland 8. De uitslag voor de Snertrace wordt bepaald met behulp van een persoonlijke correctiefactor, gebaseerd op het type boot, zodat iedereen kans heeft om te winnen.

Traditiegetrouw varen ook de leden van de Valkenklasse en de Sharpieklasse een van hun laatste wedstrijden in Vinkeveen. Deze twee klasse evenementen zijn speciaal voor die zeilers die aangesloten zijn bij deze organisatie en worden gezeild op de zaterdag en de zondag. De eerste start voor hen op zaterdag worden gehouden om 11.00 uur, op zondag starten ze om 10.00 uur. Aansluitend kunnen deze wedstrijdzeilers ook meedoen aan de 2e snertrace die start om 14.30 uur.

Voor het traditionele snert-eten dat na afloop van alle wedstrijden plaatsvindt in het clubschip van de WVA, zal door het team Frans Versteeg, de Betere Groenteman uit Mijdrecht, ter plaatse verse snert worden bereid. Maak dan ook gebruik van deze mogelijkheid om een laatste wedstrijd in het seizoen te varen en meld je op tijd aan bij de starttoren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting wedstrijdseizoen bij WVA, 8 en 9 oktober a.s.

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude sluit komend weekend op traditionele wijze het watersportseizoen af met de wedstrijden voor de Snertcup. Iedereen kan meedoen met de open wedstrijden rond de Snertcup die gehouden wordt op zondag 9 oktober. Op zowel zaterdag 8 als zondag 9 oktober worden tevens wedstrijden georganiseerd voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: