Stoffelijk overschot in Amsterdam-Rijnkanaal vermoedelijk vermiste Albanees (43)

Stoffelijk overschot in Amsterdam-Rijnkanaal vermoedelijk vermiste Albanees (43)


Geplaatst op: 21 juli 2019

Een lichaam dat vrijdag in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht werd aangetroffen, is vermoedelijk van een 43-jarige man uit Albanië. Hij wordt sinds enige tijd vermist.

Een voorbijganger zag vrijdagmiddag iets in het water drijven en schakelde de politie in. Omdat het mogelijk een lichaam was, startte de politie een onderzoek. Daaruit is gebleken dat het waarschijnlijk gaat om de 43-jarige Albanees.

De politie gaat verder onderzoek doen naar de identiteit van de man en hoe hij om het leven is gekomen. Daarbij worden alle opties opengehouden, aldus de politie.

POLITICUS
Albanese media melden vandaag het overlijden van de 43-jarige politicus Festim Lato. Hij zou in Nederland in een hinderlaag zijn gelokt. Lato is de zelfbenoemde president van de regio Chameria, een niet-erkend republiekje tussen Albanië en Griekenland.

Omroep Gelderland meldt dat het lichaam van de politicus in Nijmegen gevonden zou zijn. Volgens een woordvoerder van de politie Oost-Nederland gaat het in die zaak echter om een Poolse man.

De politie in Utrecht kan niet bevestigen of het in Nigtevecht gevonden lichaam van Lato is.Laatst bewerkt op: 22 juli 2019 15:12

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stoffelijk overschot in Amsterdam-Rijnkanaal vermoedelijk vermiste Albanees (43)

Een lichaam dat vrijdag in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht werd aangetroffen, is vermoedelijk van een 43-jarige man uit Albanië. Hij wordt sinds enige tijd vermist. Een voorbijganger zag vrijdagmiddag iets in het water drijven en schakelde de politie in. Omdat het mogelijk een lichaam was, startte de politie een onderzoek. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: