001 -Family
Kat met pijl beschoten in Waverveen

Kat met pijl beschoten in Waverveen


Geplaatst op: 19 juli 2019

Een onverlaat heeft vrijdagmiddag in Waverveen een kat beschoten. Het dier kwam met een pijl in z'n hoofd naar z'n baasje wandelen. "Guus is nu bij de dierenarts. Hopen dat ie er bovenop komt" schrijft eigenaar Frans over het dier op zijn Facebook. Hij is ziedend en is op zoek naar de dader. "Ik moet erachter komen welke ongelooflijke klootzak dit gedaan heeft, dan kan ik de rekening van de dierenarts erheen sturen."

Zijn oproep is al honderden keren gedeeld en de reacties zijn eenduidig. De actie van de dader wordt met harde bewoordingen veroordeeld. "Geef die gek geworden idioot niet alleen de rekening naar ook meteen een ongelooflijke mep voor z’n harses" reageert ene Antonie. Niek denkt dat er met een kruisboog geschoten is: "Gelukkig leeft het beestje nog."


Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 09:25

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kat met pijl beschoten in Waverveen

Een onverlaat heeft vrijdagmiddag in Waverveen een kat beschoten. Het dier kwam met een pijl in z'n hoofd naar z'n baasje wandelen. "Guus is nu bij de dierenarts. Hopen dat ie er bovenop komt" schrijft eigenaar Frans over het dier op zijn Facebook. Hij is ziedend en is op zoek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: