Belinda Buskermolen op Radio Aalsmeer

Belinda Buskermolen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 23 juli 2019

Komende week zijn er naast non stop muziek overdag, in de avonduren weer programma’s te beluisteren zoals ‘Thank God It’s Friday’, ‘Ga Toch Wegman’ en de ‘DakVanJeHouse-Mix’. Naast deze shows hebben de volgende programma’s een uitgebreidere aankondiging.
 
Belinda Buskermolen in ‘Blikopener Radio’
Afgelopen maandag werd het door omstandigheden toch een herhaling. Maar wat voor een! De uitzending met Christian Batist, die leerzame spellen maakt. Hij heeft bijvoorbeeld Perfect Earth Animals ontwikkeld, een app waarbij kinderen dierenkaarten verzamelen in de natuur.
 
Volgende week komt Belinda Buskermolen, die mensen aanspoort hun talenten te ontdekken en te gebruiken. Ook helpt ze mensen hun management skills te verbeteren. Stem dus op maandag de 29e van 18.00 tot 19.00 uur af op ‘Blikopener Radio’.
 
‘Echt Esther’ terugblik op uitzendingen eerste helft 2019
Esther Sparnaaij blikt in haar show de komende weken terug op de leukste gesprekken die zij in haar programma heeft gehad in 2019. Zo komen onder andere de afleveringen met Generation One en Ingrid Stoop terug, maar ook de show met enkele Radio Aalsmeer collega’s over wat het zo leuk maakt om bij de lokale omroep actief te zijn. Iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met Trudy van de Aardweg
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 29 juli zal de uitzending van 10 december jl. met Trudy van de Aardweg te beluisteren zijn. Het was bierbrouwer Paul Buck die Trudy van den Aardweg vroeg als 235e gast. Zij is orthomoleculair voedingsdeskundige en gewichtscoach, maar was dat niet altijd. “Trudy komt oorspronkelijk uit de financiële wereld. Ik ben erg benieuwd of zij daar geen heimwee naar heeft”, aldus de Kudelstaartse Limburger Buck.
‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 08:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Belinda Buskermolen op Radio Aalsmeer

Komende week zijn er naast non stop muziek overdag, in de avonduren weer programma’s te beluisteren zoals ‘Thank God It’s Friday’, ‘Ga Toch Wegman’ en de ‘DakVanJeHouse-Mix’. Naast deze shows hebben de volgende programma’s een uitgebreidere aankondiging. Belinda Buskermolen in ‘Blikopener Radio’Afgelopen maandag werd het door omstandigheden toch een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: