De zomervakantie kan beginnen voor dodaarslaan Vinkeveen

De zomervakantie kan beginnen voor dodaarslaan Vinkeveen


Geplaatst op: 23 juli 2019

Het begin van de zomervakantie is door de buren van het 2ehofje van de Dodaarslaan gevierd met een gezellige Amerikaanse barbecue op woensdag 17 juli jl.

Het prikken van een datum waarbij iedereen aanwezig kon zijn was lastig. In de weekenden zijn de agenda’s overvol dus het voorstel om door de week een relaxte avond te organiseren viel in goede aarde. Door een snelle actie van de gemeente die de door de storm afgevallen takken opruimde en het gras maaide voor deze activiteit zag ons ‘hof’ er weer netjes uit. Dank daarvoor gemeente!
De buurtbewoners brachten zelf hun eten en drinken mee en dat werd lekker gedeeld met elkaar. Altijd al eens de salade van de buurvrouw willen proeven, dit kon deze avond! De BBQ van buurman Pieter deed weer prima dienst om de meegebrachte stukjes vlees te bakken. Naast lekker eten was het ook lekker bijpraten met de buurtjes en om de zomerse stemming nog te vervolmaken werden de jeu-de-boules ballen tevoorschijn gehaald. Op de gerenoveerde jeu-de-boules baan werd er hard gestreden! We gaan volgend jaar zeker deze wijze van buurtbarbecue herhalen.

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 08:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De zomervakantie kan beginnen voor dodaarslaan Vinkeveen

Het begin van de zomervakantie is door de buren van het 2ehofje van de Dodaarslaan gevierd met een gezellige Amerikaanse barbecue op woensdag 17 juli jl. Het prikken van een datum waarbij iedereen aanwezig kon zijn was lastig. In de weekenden zijn de agenda’s overvol dus het voorstel om door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: