Burgemeester feliciteert 100-jarige

Burgemeester feliciteert 100-jarige


Geplaatst op: 23 juli 2019

Als een ware filmster kwam mevrouw Winter zondag met een Amerikaanse oldtimer aan bij restaurant Leenders in De Kwakel. Daar werd ze opgewacht door familie, de lokale pers en burgemeester Pieter Heiliegers. Het ontvangstcomité was er uiteraard niet voor niets: mevrouw Winter vierde zondag haar 100e verjaardag.

De jarige, die nog altijd zelfstandig woont, straalde van oor tot oor toen ze iedereen zag staan. Ook was ze verheugd dat de lokale pers aanwezig was. Ze vindt het namelijk enig om in de krant te staan.
 

Eer
Burgemeester Pieter Heiliegers gaf aan het een eer te vinden om bij deze blije gelegenheid te mogen zijn en de 100-jarige, een van de oudste inwoners van Uithoorn, te kunnen feliciteren. Uiteraard kwam hij niet met lege handen. De burgemeester had een mooie bos bloemen onder de arm voor de jarige.

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 11:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester feliciteert 100-jarige

Als een ware filmster kwam mevrouw Winter zondag met een Amerikaanse oldtimer aan bij restaurant Leenders in De Kwakel. Daar werd ze opgewacht door familie, de lokale pers en burgemeester Pieter Heiliegers. Het ontvangstcomité was er uiteraard niet voor niets: mevrouw Winter vierde zondag haar 100e verjaardag. De jarige, die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: