Keuze uit 3 clinics bij De Veenlopers

Keuze uit 3 clinics bij De Veenlopers


Geplaatst op: 23 juli 2019

Clinic “Zilveren Turfloop” start 29 augustus
De Veenlopers organiseren opnieuw clinics ter voorbereiding op de Zilveren Turfloop, die op zondag 3 november 2019 wordt gehouden. 
Er kan voor de volgende afstanden worden getraind: 5 - 10 - 16,1 km en deze trainingen zullen door gediplomeerde trainers worden begeleid. Na de Zilveren Turfloop wedstrijd mag je dan nog 2x per week meetrainen tot het einde van het jaar. De kosten voor deze clinic bedragen € 45,-. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor deelname aan de Zilveren Turfloop.

De eerste trainingen starten op 29 augustus 2019 - 19:30 - 20:45 uur, de verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht(zij-ingang van Optisport).

Clinic “De Ronde Venen Marathon” start 20 augustus
Bij de Veenlopers start ook een nieuwe serie van 13 trainingen in voorbereiding op de 3e Ronde Venen Marathon specifiek voor de gevorderde hardlopers. Op zondag 17 novembervoert deze marathon langs de mooiste gebieden van de gemeente de Ronde Venen. Tevens kan worden deelgenomen aan een duo marathon die dus gelopen wordt door twee atleten. Ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen).

De kosten bedragen € 49,50 per deelnemer, dit is inclusief gratis hersteltraining bij de Veenlopers tot 1 januari 2020. Bij het pakket horen 13 begeleide trainingen op dinsdag avond en een uitgebreid trainingsprogramma.

De eerste trainingen starten op 20 augustus 2019 - 19:30 – 21:00 uur, de verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht(zij-ingang van Optisport).

Clinic “Sportief wandelen” start 29 augustus
Atletiekvereniging De Veenlopers heeft een wandelafdeling en organiseert voor de 4e maal een clinic "Sportief Wandelen".
Deze clinic is een uitstekend alternatief om in clubverband te bewegen. Wandelen is minder belastend voor je spieren, pezen en gewrichten. Tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen. Voor het bedrag van € 30,- per deelnemer krijg je 8 begeleide trainingen en mag je gratis meetrainen tot het einde van het jaar.

De eerste trainingen starten op 29 augustus 2019 - 19:30 - 20:45 uur, de verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht(zij-ingang van Optisport).

Direct lid worden
Je kunt ook direct lid worden van De Veenlopers dan kan je namelijk gratis deelnemen aan alle clinics en een heel jaar trainen in groepsverband. De inschrijfkosten voor de wedstrijden zijn dan wel voor eigen rekening. Het lidmaatschap kost € 55,- per jaar plus een eenmalige bijdrage van € 7,50 voor de aanmelding bij de Atletiekunie. Wil je je aanmelden als lid dan kan dat via de website van www.veenlopers.nl, graag met vermelding aan welke clinic je wilt meedoen, plus de afstand waarvoor je wilt gaan trainen.
Ben je enthousiast?  Aanmelden kan via de website
www.veenlopers.nl

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 08:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Keuze uit 3 clinics bij De Veenlopers

Clinic “Zilveren Turfloop” start 29 augustusDe Veenlopers organiseren opnieuw clinics ter voorbereiding op de Zilveren Turfloop, die op zondag 3 november 2019 wordt gehouden. Er kan voor de volgende afstanden worden getraind: 5 - 10 - 16,1 km en deze trainingen zullen door gediplomeerde trainers worden begeleid. Na de Zilveren Turfloop wedstrijd mag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: