VVD De Ronde Venen: Waar zijn de fietsfiles tussen Mijdrecht en Wilnis?

VVD De Ronde Venen: Waar zijn de fietsfiles tussen Mijdrecht en Wilnis?


Geplaatst op: 23 juli 2019

De VVD vindt mobiliteit van Nederlanders en zeker ook van Ronde Veners heel belangrijk. En niet alleen automobilisten moeten dat asfalt krijgen als dat nodig is, zeker ook fietsers. Toch is de VVD nog niet overtuigd dat er een fietspad moet komen over de oude spoorlijn tussen Mijdrecht en Wilnis.
 
Vanzelfsprekend gunt de VVD de nieuwe bewoners van de Maricken en iedereen in Wilnis (en ook de inwoners van Mijdrecht en iedereen in de Ronde Venen) een mooi nieuw fietspad, alleen zet de partij wel vraagtekens bij de variant over de voormalige spoorbaan tussen Mijdrecht en Wilnis.
Ook vraagt de partij zich af waar de files van fietsers dan wel zouden zijn. Er kan wel veel verbeterd  worden aan de veiligheid en duidelijkheid van bestaande fietsroutes. Hier moet in eerste instantie naar gekeken worden en als die verbeterde routes ontoereikend zouden blijken dan moet er verder gekeken worden naar nieuwe aanleg.
 
Daarom stelt de VVD schriftelijke vragen aan het college van B&W over dit onderwerp. Ze worden gepubliceerd op de website van de gemeente onder raadsinformatie. 

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 12:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VVD De Ronde Venen: Waar zijn de fietsfiles tussen Mijdrecht en Wilnis?

De VVD vindt mobiliteit van Nederlanders en zeker ook van Ronde Veners heel belangrijk. En niet alleen automobilisten moeten dat asfalt krijgen als dat nodig is, zeker ook fietsers. Toch is de VVD nog niet overtuigd dat er een fietspad moet komen over de oude spoorlijn tussen Mijdrecht en Wilnis. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: