VVD De Ronde Venen: Gaat de provincie de mooie N201 plannen waarmaken?

VVD De Ronde Venen: Gaat de provincie de mooie N201 plannen waarmaken?


Geplaatst op: 23 juli 2019

Afgelopen vrijdag heeft de lokale VVD fractie een rondleiding in onze gemeente gemaakt met een afvaardiging van de VVD fractie in de Provinciale Staten. Zo ging het gesprek ook over de N201, en de oplossingen zoals die door de provincie enkele weken geleden zijn voorgelegd aan u en alle inwoners.  De strekking van de bocht bij Hofland, waar de VVD al jarenlang voor pleit, zou wat hen betreft zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Goed voor de doorstroming, goed voor de leefbaarheid en luchtkwaliteit van de aan- en omwonenden van Hofland. Daarnaast staat de verbetering van de kruising met de N212 hoog op het verlanglijstje. De situatie bij Vinkeveen is volgens de VVD ingewikkelder maar niet minder urgent dan de bocht en de kruising. Natuurlijk juicht de partij de plannen voor een tunnelbak toe, al zal daarvoor gesloopt moeten worden waardoor een lange afsluiting onoverkomelijk zal zijn en dat maakt niet iedereen gelukkig. Het grootste obstakel zal de financiering worden. Bedragen van 80 miljoen worden dan genoemd zonder het nog te hebben over het aquaduct onder de Vecht bij Vreeland. 
 
De lokale- en de provinciale VVD maakt zich zorgen of de overwegend linkse coalitie van Gedeputeerde Staten van Utrecht de oplossingsrichtingen wel gaat waarmaken. Want, het coalitieakkoord zegt “zeer terughoudend om te gaan met nieuwe weginvesteringen”. De liberale partij hoopt toch echt dat eerder gemaakte afspraken blijven gelden! Zij zien graag die grote gele grondverzetmachines in beweging komen, om precies te zijn achter Kokido en de Shell, richting de Volvo garage. In eén rechte lijn.  

Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 17:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VVD De Ronde Venen: Gaat de provincie de mooie N201 plannen waarmaken?

Afgelopen vrijdag heeft de lokale VVD fractie een rondleiding in onze gemeente gemaakt met een afvaardiging van de VVD fractie in de Provinciale Staten. Zo ging het gesprek ook over de N201, en de oplossingen zoals die door de provincie enkele weken geleden zijn voorgelegd aan u en alle inwoners. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: