001 -Family

15-jarig meisje ongeluk Pastoor Kannelaan/N212 Wilnis overleden


Geplaatst op: 2 oktober 2011

Wilnis - De 15-jarige Rianne Verweij uit Abcoude die donderdagmiddag 29 september ernstig gewond raakte bij een aanrijding met een vrachtwagen is vrijdag overleden.

Donderdagmiddag rond 15.25 uur reed een 41-jarige chauffeur uit Wilnis met zijn vrachtwagen over de Provincialeweg N212, komende uit de richting van de rotonde Mijdrecht/Vinkeveen. Vanaf de Provincialeweg N212 sloeg hij bij de Pastoor Kannelaan rechtsaf. Een 15-jarige meisje uit Abcoude reed over de Pastoor Kannelaan en stak de weg schuin over naar het fietspad langs de Provincialeweg N212. Daarbij zagen de fietsster en vrachtwagen elkaar kennelijk over het hoofd, met een ernstige aanrijding tot gevolg.

Het meisje liep ernstig hoofdletsel op en er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Zij werd per ambulance naar het AMC overgebracht. Hier overleed zij vrijdag aan haar verwondingen.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie Utrecht heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

De redactie van PetersHotnews.nl wenst iedereen heel veel sterkte.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

15-jarig meisje ongeluk Pastoor Kannelaan/N212 Wilnis overleden

Wilnis - De 15-jarige Rianne Verweij uit Abcoude die donderdagmiddag 29 september ernstig gewond raakte bij een aanrijding met een vrachtwagen is vrijdag overleden.Donderdagmiddag rond 15.25 uur reed een 41-jarige chauffeur uit Wilnis met zijn vrachtwagen over de Provincialeweg N212, komende uit de richting van de rotonde Mijdrecht/Vinkeveen. Vanaf de Provincialeweg N212 sloeg hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: