VLC

Wethouder Ingrid Lambregt neemt ook ontslag


Geplaatst op: 30 september 2011

De Ronde Venen - Op vrijdag 30 september 2011 heeft wethouder Ingrid Lambregts (CDA) per brief haar ontslag ingediend bij de raad van De Ronde Venen. In haar ontslagbrief geeft zij aan, net als burgemeester Marianne Burgman gisteren deed, haar verantwoordelijkheid te nemen. Wethouder Lambregts voelt zich mede verantwoordelijk voor het gebrek aan daadkracht in de vorige collegeperiode.

Zoals door onderzoek van bureau DHV nu is gebleken, had in die periode al nader onderzoek moeten worden gedaan naar een aantal (bouw)projecten in de gemeente. In overleg met de Commissaris van de Koningin wordt bezien, hoe de taken in het college vanaf nu zo goed mogelijk worden vervuld.

In het huidige college is wethouder en 1e loco-burgemeester Ingrid Lambregts verantwoordelijk voor de onderwerpen Ruimtelijke Ordening, Landelijk Gebied en Groene Hart, Volkshuisvesting, Bouw en Woningtoezicht en Sport.

Klik hier voor de ontslagbrief van Ingrid Lambregts.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Ingrid Lambregt neemt ook ontslag

De Ronde Venen - Op vrijdag 30 september 2011 heeft wethouder Ingrid Lambregts (CDA) per brief haar ontslag ingediend bij de raad van De Ronde Venen. In haar ontslagbrief geeft zij aan, net als burgemeester Marianne Burgman gisteren deed, haar verantwoordelijkheid te nemen. Wethouder Lambregts voelt zich mede verantwoordelijk voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: