500e rit voor ANWB AutoMaatje in Uithoorn

500e rit voor ANWB AutoMaatje in Uithoorn


Geplaatst op: 30 juli 2019

Mevrouw Van der Wal en Henk van Ramshorst hebben deze maand  het 500eritje van ANWB AutoMaatje Uithoorn gemaakt. Vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje brengen minder mobiele inwoners van Uithoorn en De Kwakel tegen een kleine vergoeding naar nuttige, maar vooral ook gezellige uitjes.AutoMaatje startte in januari van dit jaar. Een succesvol initiatief, het aantal ritten groeit met de week.
 
Meneer Van der Wal is heel tevreden over de diensten van AutoMaatje. “Zonder AutoMaatje kwam ik nergens, ik ben heel blij dat AutoMaatje in Uithoorn is.” Henk is vrijwillige chauffeur en doet juist dit vrijwilligerswerk omdat hij graag auto rijdt. Henk: “Wat het extra leukt maakt is dat de mensen zo blij en dankbaar zijn dat AutoMaatje bestaat.” Hiervoor heeft Henk 44 jaar in de archeologie gewerkt bij de Universiteit van Amsterdam.
 
Wilt u ook gebruik maken van AutoMaatje of net als Henk vrijwilliger worden? Voor aanmelden of informatie kunt u contact opnemen met ANWB AutoMaatje Uithoorn via 0297-303103 of automaatje@uithoornvoorelkaar.nu.

Laatst bewerkt op: 30 juli 2019 10:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

500e rit voor ANWB AutoMaatje in Uithoorn

Mevrouw Van der Wal en Henk van Ramshorst hebben deze maand  het 500eritje van ANWB AutoMaatje Uithoorn gemaakt. Vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje brengen minder mobiele inwoners van Uithoorn en De Kwakel tegen een kleine vergoeding naar nuttige, maar vooral ook gezellige uitjes.AutoMaatje startte in januari van dit jaar. Een succesvol … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: