001 - Tuimarkt

Stichting Haarwensen op Beatrixschool in Wilnis


Geplaatst op: 30 september 2011

Wilnis - Oud leerling Patricia heeft afgelopen donderdag op de Pr.Beatrixschool in Wilnis iets verteld over de stichting Haarwensen.

De kinderen van de drie hoogste groepen luisterden geboeid naar haar verhaal en keken naar een video. De stg. Haarwensen zet zich in om kinderen die door een chemo kuur kaal zijn geworden van een passende pruik te voorzien. Daarvoor is uiteraard haar en geld nodig. Beide zaken werden door de kinderen van de Pr.Beatrixschool gegeven. Inge uit groep 8 had onlangs haar ‘staart' afgeknipt en bewaard voor deze gelegenheid. Het haar werd plechtig overhandigd aan Patricia, die er erg blij mee was.

De komende 5 weken zullen de kinderen van de hele school gaan sparen om ook geld te kunnen overmaken naar deze stichting.

Natuurlijk dragen we dit als Christelijke school een warm hart toe!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Haarwensen op Beatrixschool in Wilnis

Wilnis - Oud leerling Patricia heeft afgelopen donderdag op de Pr.Beatrixschool in Wilnis iets verteld over de stichting Haarwensen. De kinderen van de drie hoogste groepen luisterden geboeid naar haar verhaal en keken naar een video. De stg. Haarwensen zet zich in om kinderen die door een chemo kuur kaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: