VLC
Waterscooter jakkert over Vinkeveense Plassen, paar honderd euro boete

Waterscooter jakkert over Vinkeveense Plassen, paar honderd euro boete


Geplaatst op: 30 juli 2019

Op de Vinkeveense Plassen is de bestuurder van een waterscooter op de bon geslingerd.

Naar aanleiding van vele klachten over hardvaren op de plas gooiden de politie en handhavers van Recreatie Midden-Nederland gisteravond de trossen los. "Tijdens de surveillance zagen wij een waterscooter zeer hard varen op de Noordplas", aldus agent Gideon van der Pijl.

De bestuurder werd staande gehouden en kreeg een proces-verbaal. De officier van justitie zal de boete bepalen. Deze bedraagt volgens de politie zeker een paar honderd euro.

Vorige maand werden al extra controles aangekondigd op de Vinkeveense Plassen, want het hardvaren is een probleem dat al langer speelt. Op de plas gelden twee maximale snelheden: 6 kilometer per uur tussen de eilanden en in de slootjes en 9 kilometer per uur op de plas zelf. Hoe hard de waterscooter gisteravond ging, is onbekend.

Laatst bewerkt op: 30 juli 2019 13:24

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Waterscooter jakkert over Vinkeveense Plassen, paar honderd euro boete

Op de Vinkeveense Plassen is de bestuurder van een waterscooter op de bon geslingerd. Naar aanleiding van vele klachten over hardvaren op de plas gooiden de politie en handhavers van Recreatie Midden-Nederland gisteravond de trossen los. "Tijdens de surveillance zagen wij een waterscooter zeer hard varen op de Noordplas", aldus … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: