Zwangere vrouw op scooter geschept in Amstelhoek


Geplaatst op: 1 oktober 2011

Amstelhoek - Een 28-jarige vrouw uit Uithoorn is vrijdag 30 september gewond geraakt bij een aanrijding.

Omstreeks 09.00 uur kreeg de politie de melding dat een snorfietsster en automobilist met elkaar in botsing waren gekomen. Ter plekke bleek dat de snorfietsster uit de richting van Uithoorn op het fietspad richting een tankstation reed. Een 64-jarige automobilist uit Zoetermeer stond voor het rode verkeerslicht te wachten op de Ringdijk Tweede Bedijking en wilde rechtsaf slaan richting Mijdrechtse Zuwe. Op de kruising Ringdijk Tweede Bedijking met het fietspad raakte de auto de snorfiets. De bestuurster kwam ten val.

De (zwangere) vrouw liep rugletsel en een hoofdwond op en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Getuigen verklaarden dat de snorfietsster door rood is gereden.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwangere vrouw op scooter geschept in Amstelhoek

Amstelhoek - Een 28-jarige vrouw uit Uithoorn is vrijdag 30 september gewond geraakt bij een aanrijding. Omstreeks 09.00 uur kreeg de politie de melding dat een snorfietsster en automobilist met elkaar in botsing waren gekomen. Ter plekke bleek dat de snorfietsster uit de richting van Uithoorn op het fietspad richting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: