VLC
Bruidspaar gecharmeerd van bezoek burgemeester Pieter Heiliegers

Bruidspaar gecharmeerd van bezoek burgemeester Pieter Heiliegers


Geplaatst op: 1 augustus 2019

Veel samen sport kijken, klaverjassen en een druk sociaal leven. Dé ingrediënten voor een lang huwelijk volgens echtpaar Van Diemen uit De Kwakel. Zij kunnen het weten: het stel vierde onlangs hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Pieter Heiliegers ging op bezoek om een bloemetje en presentje te brengen.

Corrie en Joop van Diemen hebben vijf kinderen, maar liefst acht kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Ze wonen nog steeds gelukkig in De Kwakel, waar Corrie geboren en getogen is. Joop van Diemen heeft altijd als betonvlechter gewerkt en had zijn eigen bedrijf. Zijn vrouw was volgens dochter Ellie altijd de stille kracht achter haar man.

Gecharmeerd

Erg gecharmeerd waren ze toen burgemeester Pieter Heiliegers op bezoek kwam om hen persoonlijk te feliciteren met deze prachtige mijlpaal in hun leven. De burgemeester liet weten het een eer te vinden om op dit soort gelegenheden aanwezig te mogen zijn.

Laatst bewerkt op: 1 augustus 2019 17:59

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bruidspaar gecharmeerd van bezoek burgemeester Pieter Heiliegers

Veel samen sport kijken, klaverjassen en een druk sociaal leven. Dé ingrediënten voor een lang huwelijk volgens echtpaar Van Diemen uit De Kwakel. Zij kunnen het weten: het stel vierde onlangs hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Pieter Heiliegers ging op bezoek om een bloemetje en presentje te brengen. Corrie en Joop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: