VLC
Aanvraag bomenkap oude N201 Aalsmeer

Aanvraag bomenkap oude N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 1 augustus 2019

Op diverse nieuwssites en social media is onrust ontstaan over een aanvraag voor bomenkap voor de aanleg van de busbaan in de vernieuwde Burgemeester Kasteleinweg.  Volgens de berichten en de reacties erop zou het gaan om 31 waardevolle bomen.
 
Wethouder Wilma Alink is op de hoogte en maakt zich ook ongerust. “Ik ben onaangenaam verrast door deze aanvraag”, zegt Alink. “Mijn beleid is dat gezonde bomen in principe niet worden gekapt”.
 
De aanvraag voor deze specifieke kap van bomen is nog niet goedgekeurd, want deze is zelfs nog niet officieel in behandeling genomen. Zodra dat wel gebeurt wordt bekeken om welke bomen het gaat (gezond, niet-gezond, waardevol etc.) en of er sprake is van voldoende geplande herbeplanting.
 
Dit alles gaat pas na het zomerreces in werking.

Laatst bewerkt op: 1 augustus 2019 18:11

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanvraag bomenkap oude N201 Aalsmeer

Op diverse nieuwssites en social media is onrust ontstaan over een aanvraag voor bomenkap voor de aanleg van de busbaan in de vernieuwde Burgemeester Kasteleinweg.  Volgens de berichten en de reacties erop zou het gaan om 31 waardevolle bomen.  Wethouder Wilma Alink is op de hoogte en maakt zich ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: