001- Uithoorn
Twee personen overleden nadat auto te water raakte

Twee personen overleden nadat auto te water raakte


Geplaatst op: 3 augustus 2019

Twee inzittenden van een auto die zaterdagmorgen te water raakte aan de Herenweg bij Kudelstaart zijn aan hun verwondingen overleden. Een derde inzittende raakte niet gewond.

Rond 06:06 uur raakte de auto door nog onbekende reden te water. Een van de drie inzittenden, een 32-jarige man uit Polen, kon op eigen kracht het water uit komen. Agenten die ter plaatse kwamen doken het water in om de overige twee inzittenden uit de auto te halen. Zij kregen daarbij hulp van duikers van de brandweer. Deze twee inzittenden, een 34-jarige vrouw en een man waarvan de leeftijd nog niet bekend is - beiden uit Polen - zijn gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas zijn zij in het ziekenhuis aan hun verwondingen overleden.

De 32-jarige man die niet gewond raakte is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.Laatst bewerkt op: 3 augustus 2019 14:49

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee personen overleden nadat auto te water raakte

Twee inzittenden van een auto die zaterdagmorgen te water raakte aan de Herenweg bij Kudelstaart zijn aan hun verwondingen overleden. Een derde inzittende raakte niet gewond. Rond 06:06 uur raakte de auto door nog onbekende reden te water. Een van de drie inzittenden, een 32-jarige man uit Polen, kon op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: