001- Uithoorn
Kunst & techno op Radio Aalsmeer

Kunst & techno op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 8 augustus 2019

Komende week zijn er naast non stop muziek overdag, in de avonduren weer programma’s te beluisteren zoals ‘Thank God It’s Friday’, ‘Ga Toch Wegman’ en de ‘DakVanJeHouse-Mix’. Naast deze shows hebben de volgende programma’s een uitgebreidere aankondiging.
 
‘Zimmer Frei’ ontvangt Techno DJ Gerard Heijne
Gerard Heijne (33) werkt al 15 jaar aan zijn muzikale carrière. Onder verschillende aliassen draaide hij al op een aantal mooie feesten en locaties. Van underground illegale feestjes tot de grotere festivals en de fijnste clubs uit de Nederlandse en Belgische club scene. De afgelopen 10 jaar is Gerard ook druk bezig geweest met het produceren van zijn eigen muziek. Met releases op labels als Mike Drama’s Mental Torments Records, DJ OGI’s Techno Factory of A.Paul’s Naked Lunch breidt het lijstje zich netjes uit. Dit jaar komt een nieuwe release uit op het acid label Techno Noir genaamd “Outer Darkness EP”. Na een korte periode van afwezigheid, waarin achter de schermen het werk gewoon door ging en een nieuwe thuisstudio werd ingericht, is Gerard Heijne nu weer helemaal terug onder zijn eigen naam. 
 
‘That’s Life’
Jenny Piet en Wilbert Streng spreken donderdagavond Pieter Groenveld, een markante man met veel muzikale ervaring en een boegbeeld voor de muziek in Aalsmeer over zijn plannen voor het komende seizoen. Aansluitend Heleen van Haaften en Ans De Kruijf van Stiching Kunst en Cultuur Aalsmeer vanwege het project Amazing Amateurs 2020, dit jaar iets anders: thema is ‘Vrijheid 75 jaar na de bevrijding van ons land’ en vandaar de vroege oproep voor dit project. Ans over de Gedichtentuin op het Boomkwekers kerkhof in september maar ook over het nieuwe cabaret seizoen van het KCA in Bacchus. Verder Karin Borgman van de Kunstploeg die dit jaar met de kunstroute als thema ‘Panorama Aalsmeer’ hebben. Een kunstwerk in een lijstje die je mag schrijven, tekenen, collage van maken, borduren of schilderen noem maar op. Dit project is te zien in een Panorama tijdens de kunstroute in september. Tenslotte komt kunstenaar Alex Prooper bij ons langs, hij legt digitaal beelden vast  die hij bedenkt en waar je als persoon op dat moment deel van kan uitmaken. Ook maakte hij de 45 meter lange fotowand in Uithoorn waar met kleine foto’s van mensen uit Uithoorn markante plekken uit Uithoorn zijn uitgebeeld. Kunst met een verhaal waar we alles van willen weten. Presentatie Jenny Piet en sidekick Wilbert Streng en techniek van Dennis Wijnhout.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met Stefanie Schuerman
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 12 augustus zal de uitzending van 11 februari jl. met Stefanie Schuerman te beluisteren zijn. Zij is de nieuwe dierenarts in Kudelstaart en heeft haar praktijk direct naast de kerk. “Ik wil graag weten wat zij hetzelfde of anders doet dan haar collega’s”, aldus Esther Karssing, haar voorganger.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 12 augustus 2019 22:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunst & techno op Radio Aalsmeer

Komende week zijn er naast non stop muziek overdag, in de avonduren weer programma’s te beluisteren zoals ‘Thank God It’s Friday’, ‘Ga Toch Wegman’ en de ‘DakVanJeHouse-Mix’. Naast deze shows hebben de volgende programma’s een uitgebreidere aankondiging. ‘Zimmer Frei’ ontvangt Techno DJ Gerard HeijneGerard Heijne (33) werkt al 15 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: