001 -Family

Inloopavond over verkeersmaatregelen rond Ophelialaan Aalsmeer


Geplaatst op: 29 september 2011

Op maandagavond 10 oktober organiseert Gemeente Aalsmeer een inloopavond in het gemeentehuis over de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen bij het winkelcentrum Ophelialaan en het veiliger maken van de fietsoversteekplaats Spoorlijnpad / Ophelialaan.

Gemeente Aalsmeer gaat 20 extra parkeerplaatsen aanleggen bij het winkelcentrum Ophelialaan. In overleg met de winkeliers is ervoor gekozen de parkeerplaatsen om de hoek aan de Spoorlaan aan te leggen. Op deze manier wil de gemeente de parkeerdruk op de Ophelialaan verminderen.

Veilige fietsoversteekplaats
Verder zal de gemeente de fietsoversteekplaats Spoorlijnpad / Ophelialaan veiliger maken door het veranderen van voorrang (fietsers zullen hier voortaan geen voorrang meer hebben), de aanleg van een middeneiland en het beter vormgeven van de kruising van de Ophelialaan met de Spoorlaan. De extra parkeerplaatsen en de nieuwe fietsoversteekplaats worden begin 2012 gerealiseerd.

Inloopavond
Deze projecten, die beide voortvloeien uit het Aalsmeers Verkeer- en Vervoerplan (AVVP), worden gepresenteerd tijdens de inloopavond op maandag 10 oktober in de Burgerzaal van het Gemeentehuis. Tussen 19.30 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom op deze avond. Tijdens de avond is er volop gelegenheid om vragen te stellen en uw mening te geven.

Plannen ter inzage
Belanghebbenden kunnen hun mening op het voorlopige ontwerp ook schriftelijk aan de gemeente kenbaar maken. Het ontwerp en de toelichting liggen van 22 september tot 3 november ter inzage bij de balie van het gemeentehuis. Ook staan de documenten op de website van de gemeente onder: www.aalsmeer.nl/verkeersmaatregelenophelialaan. Reacties kunnen gericht worden aan de gemeente Aalsmeer, Postbus 253, 1430 AG, Aalsmeer, t.a.v. AVVP. De uiterlijke reactiedatum is 3 november.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopavond over verkeersmaatregelen rond Ophelialaan Aalsmeer

Op maandagavond 10 oktober organiseert Gemeente Aalsmeer een inloopavond in het gemeentehuis over de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen bij het winkelcentrum Ophelialaan en het veiliger maken van de fietsoversteekplaats Spoorlijnpad / Ophelialaan. Gemeente Aalsmeer gaat 20 extra parkeerplaatsen aanleggen bij het winkelcentrum Ophelialaan. In overleg met de winkeliers is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: