BlomBlom Mijdrecht
27 augustus open huis Zonnehuis Majella

27 augustus open huis Zonnehuis Majella


Geplaatst op: 11 augustus 2019

Zonnehuis Majella opent op dinsdag 27 augustus van 16.00 tot 18.00 uur haar deuren voor belangstellenden. Omwonenden, relaties en andere belangstellenden zijn welkom om een kijkje te nemen (entree via het Mevrouw van Wieringenplein). Het team van Zonnehuis Majella trakteert op een drankje en een hapje.

In de nieuwbouw aan Dorpsstraat 75 in Mijdrecht komen zes groepswoningen voor ouderen met dementie, een ontmoetingscentrum en een gezellig grand café. Medio september verhuizen de bewoners van het huidige Gerardus Majella naar het nieuwe Zonnehuis. Ook het ontmoetingscentrum voor mensen met dementie en hun mantelzorgers zal vanaf dan in het nieuwe gebouw starten.  

Een eeuw ouderenzorg

Al bijna honderd jaar is er in Mijdrecht een ‘Majella’, een laatste thuis voor ouderen, en sinds jaar en dag aan de Bozenhoven. Dat onderkomen voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Nelleke Vogel, bestuurder van Zonnehuisgroep Amstelland: “We zijn trots op het nieuwe Zonnehuis. Nu kunnen we ook in de toekomst ouderen uit Mijdrecht en omgeving een fijne plek bieden voor activiteiten en gezelligheid, en mensen met gevorderde dementie een warm thuis." 

Laatst bewerkt op: 11 augustus 2019 09:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

27 augustus open huis Zonnehuis Majella

Zonnehuis Majella opent op dinsdag 27 augustus van 16.00 tot 18.00 uur haar deuren voor belangstellenden. Omwonenden, relaties en andere belangstellenden zijn welkom om een kijkje te nemen (entree via het Mevrouw van Wieringenplein). Het team van Zonnehuis Majella trakteert op een drankje en een hapje. In de nieuwbouw aan Dorpsstraat 75 in Mijdrecht komen zes groepswoningen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: