001 -Brouwer Transport
Kinderen kunnen zich uitleven tijdens de Speel Mee week

Kinderen kunnen zich uitleven tijdens de Speel Mee week


Geplaatst op: 12 augustus 2019

Stichting Speel Mee Uithoorn houdt dit jaar voor de 47e keer de Speel Mee week. Deze 47eeditie barst maandag 19 augustus los en gaat door tot en met vrijdag 23 augustus. Inschrijving is geopend.

Speel Mee is een stichting die een speel week voor kinderen van Uithoorn en omstreken organiseert. Eén maal per jaar organiseert de stichting in de zomervakantie één week lang elke dag een avontuur voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Dit kan variëren van het bouwen van hutten tot toneelworkshops en alles er tussenin.

,,Voor een kleine bijdrage kunnen kinderen de hele dag genieten van uiteenlopende activiteiten die zich als het weer het toestaat bijna altijd lekker buiten plaatsvinden,” zo laat de organisatie weten.
De activiteiten zijn nog niet volgeboekt dus inschrijven is nog altijd mogelijk. Kinderen kunnen zich voor meerdere dagen opgeven, maar er ook voor kiezen om één dag mee te doen.

Kijk voor alle activiteiten, locatie en andere informatie op www.speelmeeuithoorn.nl.


Laatst bewerkt op: 12 augustus 2019 22:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderen kunnen zich uitleven tijdens de Speel Mee week

Stichting Speel Mee Uithoorn houdt dit jaar voor de 47e keer de Speel Mee week. Deze 47eeditie barst maandag 19 augustus los en gaat door tot en met vrijdag 23 augustus. Inschrijving is geopend. Speel Mee is een stichting die een speel week voor kinderen van Uithoorn en omstreken organiseert. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: